16. januar 2021
Midt- og Vestsjællands Politi sender nu en kraftig opfordring til musikglade borgere inden weekenden - spiller du for højt, så konfiskeres dit anlæg. Foto: Thomas Olsen
Midt- og Vestsjællands Politi sender nu en kraftig opfordring til musikglade borgere inden weekenden - spiller du for højt, så konfiskeres dit anlæg. Foto: Thomas Olsen
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politiet med kraftig opfordring: Tøver ikke med at tage musikanlæg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politiet med kraftig opfordring: Tøver ikke med at tage musikanlæg
Roskilde - 14. august 2020 kl. 11:55
Af Lars Kimer

Forud for endnu en stegende varm weekend kommer Midt- og Vestsjælland med en kraftig opfordring til borgerne i hele politikredsen. »Tænk dig om inden du skruer voldsomt op for musikken, for vi konfiskerer altså dit musikanlæg«, kan beskeden koges ned til. I den seneste weekend inddrog politiet hele fire såkaldte soundbokse i Roskilde Kommune.

arrow Læs også: De unge flyttede festen til Ringen - men her var politiet også

- Der har hen over sommeren været mange anmeldelser om musik til ulempe i hele kredsen. Politiet vil fortsat have stor fokus på området, nu hvor endnu en weekend nærmer sig. De mange anmeldelser betyder, at politiet har taget en del musikanlæg i bevaring, når politiet har kunnet konstatere, at musikken var til væsentlig ulempe for de omkringboende, skriver Midt- og Vestsjællands Politi i en pressemeddelelse.

I lighed med den forgangne weekend vil politiet ikke tøve med at tage musikanlæg i bevaring - også ved første anmeldelse om musik til ulempe, hvis det konstateres, at lydniveauet er til gene.

Politiet vil derfor opfordre til, at borgerne er opmærksomme på, at festen hurtigt kan blive meget stille, hvis der ikke tages hensyn.

arrow Puttefester: Politiet indfører opholdsforbud i to parker
14. august 2020 kl. 10:40 Opdateret: kl. 10:50
I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk