13. august 2020
Politiet har nu fået obduktionsrapporten på den 36-årige mand, som døde da han var ude at bade ved Vigen Strandpark den 29. juni i år. Foto: presse-fotos.dk
gallery icon

Se billedserie

Politiet har nu fået obduktionsrapporten på den 36-årige mand, som døde da han var ude at bade ved Vigen Strandpark den 29. juni i år. Foto: presse-fotos.dk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politiet lukker sag: Obduktionsrapport landet efter drukneulykke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politiet lukker sag: Obduktionsrapport landet efter drukneulykke
Roskilde - 09. juli 2020 kl. 10:55
Af Lars Kimer
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Undersøgelserne efter den familietur til stranden som for 12 dage siden, den 29. juni, kostede en 36-årige mand livet da familien var i Vigen Strandspark, er nu afsluttet.

arrow Læs også: Efter ulykken: Skal der være en livredder på Vigen?

Politiet har modtaget obduktionsrapporten og den viser ingen tegn på, at der skulle være tale om andet end en tragisk drukneulykke.

- Der er ingen tegn på noget som helst usædvanligt i rapporten. Ingen stoffer, ingen alkohol, kun en masse vand i mandens lunger. Så vi kan nu konkluderer, at der er tale om en tragisk drukneulykke, siger Charlotte Tornquist fra Midt og Vestsjællands Politi.

Den 36-årige familiefar fra Roskilde druknede imens han badede med sin fireårige datter mellem badebroen og badeplatformen 50 meter fra badebroen i Vigen Strandpark. Da det blev opdaget, at manden var væk, sprang mange gæster i strandparken i vandet for at lede efter ham. Desværre forgæves.

Sigtbarheden i vandet var helt nede på 20-50 centimeter og ved platformen, hvor den 36-årige blev fundet tæt ved, er der cirka tre meters dybde. Det var først da brandvæsnets dykkertjeneste kom frem, at en dykker hurtigt fandt manden livløs på bunden af fjorden.

Manden blev fløjet til Rigshospitalet, hvor han blev erklæret død.

arrow Mand i 30'erne død efter badeulykke i Roskilde Fjord
29. juni 2020 kl. 20:24 Opdateret: kl. 20:37
Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk