16. januar 2019
Bilerne på billedet har intet med uheldet at gøre, men uheldet skete i minirundkørslen her på Frederiksborgvej. Foto: Lars Kimer
Bilerne på billedet har intet med uheldet at gøre, men uheldet skete i minirundkørslen her på Frederiksborgvej. Foto: Lars Kimer
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politiet jagter flugtbilist? - kørte cyklist ned og stak af

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politiet jagter flugtbilist? - kørte cyklist ned og stak af
Opdateret 18. april 2018 kl. 10:23
Roskilde - 18. april 2018 kl. 10:04
Af Lars Kimer
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Midt- og Vestsjællands Politi leder efter en flugtbilist, som stak af efter at vedkommende tirsdag morgen, klokken 7.50, kørte en 45-årige mand ned i krydset Sankt Ols Gade/Provstestræde.

Kvinden kom kørende ad Dronning Margrethes Vej mod rundkørslen ved lav hastighed. Cyklisten kom oppe fra byen og kørte ad Sankt Ols Gade ind i rundkørslen ved Røde Kors Butikken.

Cyklisten, en 45-årig mand fra Roskilde, fik skader på ben m.v.

- Det var ikke alvorlige skader. Manden var i stand til at cykle fra stedet efterfølgende, men båd han og cykel var da mærket af uheldet, siger Carsten Andersen fra Midt- og Vestsjællands Politi.

En mindre blå bil, der var skyld i uheldet, kørte fra stedet uden føreren gav sig til kende. Bilen fik skade på venstre bagskærm som følge af uheldet. Bilen blev ført af en kvinde.

- Vi vil meget gerne i kontakt med hende, for at få hendes version af hvad der er sket. Hun må have bemærket uheldet, siger Carsten Andersen.

Vidner eller andre, der har oplysninger om sagen bedes ringe til politiet på 114.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk