23. november 2017
Det er ikke lige fyre som dem her, man skal vare sig for, men 40 år ældre mænd på udkig efter vildfarne fodbolde. Foto: Jesper From
Det er ikke lige fyre som dem her, man skal vare sig for, men 40 år ældre mænd på udkig efter vildfarne fodbolde. Foto: Jesper From
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politiet advarer mod boldhenter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politiet advarer mod boldhenter
Opdateret 17. maj 2017 kl. 12:54
Roskilde - 17. maj 2017 kl. 11:15
Af Kristian Jørgensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En stribe episoder får nu politiet til at advare mod at lade sig narre af en voksen mand, der påstår at have skudt en bold ind i folks have.

Boldhistorien er et påskud om at få folk ud af deres hus for at hjælpe med at lede, så en medgerningsmand kan gå ind i huset for at lede efter tyvekoster.

Tirsdag anmeldte en 62-årig kvinde, at hun i sidste uge - i samme periode som de andre boldepisoder - havde besøg af en mand, der lidt vævende havde henvendt sig om en bold i haven på Bakkesvinget.

I det tilfælde opfattede gerningsmanden måske kvindens mistænksomhed, for han forsvandt igen, uden der blev stjålet noget.

Politiet advarer mod boldhenteren, fordi der har været flere episoder, og man derfor går ud fra, at gerningsmændene kan finde på at fortsætte med deres trick.

Fremgangsmåden er nok inspireret af fodboldspillende børn, som mange naboer har haft på besøg på grund af vildfarne bolde, men kommer henvendelsen fra en ukendt voksen, bør man ifølge politiet være lidt ekstra opmærksom.

Manden ved den seneste episode er 40-45 år, 180-185 centimeter høj, almindeligt bygget og iført mørk vindjakke, mørk sweater, beige shorts og en hat, muligvis en sixpence.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk