9. juli 2020
Politiet sendte fredag formiddag en patrulje ud til Værebrovej efter klager fra vejarbejdere og beboere om, at bilister kørte mod ensretningen. Betjentene uddelte tre bøder i løbet af den time, de var på stedet. Foto: Lars Kimer
Politiet sendte fredag formiddag en patrulje ud til Værebrovej efter klager fra vejarbejdere og beboere om, at bilister kørte mod ensretningen. Betjentene uddelte tre bøder i løbet af den time, de var på stedet. Foto: Lars Kimer
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politi på Værebrovej: Tre bilister fik bøder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politi på Værebrovej: Tre bilister fik bøder
Roskilde - 11. oktober 2019 kl. 13:08
Af Lars Ahn Pedersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tre bilister har måttet sande, at de ikke kan køre mod ensretningen på Værebrovej i Jyllinge ustraffet. Værebrovej er for tiden ensrettet, fordi der skal anlægges en supercykelsti, men DAGBLADET og sn.dk kunne berette, at vejarbejderne flere gange dagligt er ude for, at bilisterne blæser på skiltene og bare kører mod trafikken.

arrow Læs også: Politiet var igen på Værebrovej

- Det er altså ubehageligt at gå og arbejde et sted, hvor man skal føle sig tryg, og så kommer der så ofte bilister, som bryder reglerne. Nogle gange, når mine folk påpeger det, så får de verbale trusler, siger Rene Vesterlyng, direktør for Gundsø Entreprenør Forretning, som udfører arbejdet på Værebrovej.

Både Rene Vesterlyng og den lokale beboer Finn Mortensen har flere gange haft fat i politiet uden held, men fredag formiddag sendte Midt- og Vestsjællands Politi en patrulje til Værebrovej. I første omgang skulle betjentene sikre, at skiltningen var klar og tydelig, men da de kunne konstatere, at der ikke var noget at misforstå, valgte de at blive på stedet en times tid.

I det tidsrum observerede de tre bilister, som kørte mod færdselsretningen. De tre fik alle en bøde, og en af dem blev også noteret for ikke at bruge sin sikkerhedssele, oplyser kommunikationsmedarbejder Camilla Schouw Broholm fra Midt- og Vestsjællands Politi. Hun tilføjer, at politiet vil vende tilbage til Værebrovej flere gange i løbet af de næste par uger.

arrow Værebrovej: Vejarbejdet kommer til at strække sig til efter nytår
11. oktober 2019 kl. 06:16 Opdateret: kl. 13:15
Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk