12. december 2017
Det tog tidligere indbrudstyv Martin Rasmussen henholdsvis syv sekunder og et minut og 58 sekunder at bryde to vinduestyper op. Foto: Per Christensen
gallery icon

Se billedserie

Det tog tidligere indbrudstyv Martin Rasmussen henholdsvis syv sekunder og et minut og 58 sekunder at bryde to vinduestyper op. Foto: Per Christensen
Foto: Per Buurgaard Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politi og tidligere indbrudstyv gør livet surt for tyveknægte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politi og tidligere indbrudstyv gør livet surt for tyveknægte
Roskilde - 13. oktober 2017 kl. 13:36
Af Mariann Sofiasdottir
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Politi og indbrudstyv er enige om, at borgere skal holde øje med fremmede i deres nabolag, tænde lys, klippe hæk og sige hej.

arrow Læs også: Et liv som indbrudstyv var et bevidst valg

Borgermødet i Roskilde Kongrescenters sal A gav den stort set fyldte sal gode råd om tyverisikring af private hjem.

Begge sider af loven er enige om, at borgere skal holde øje med deres kvarter, for det er dem, der ved, hvem der hører til, og hvem der ikke gør.

- Vi er ikke interesserede i at blive set som indbrudstyve. Så møder I nogen i jeres kvarter, som ikke hører til, så sig hej. Så kan jeg love jer for, at tyven vælger et andet sted. Vi gider ikke blive genkendt, siger Martin Rasmussen.

- Ser I fremmede i nabolaget, så hils på dem. Så ved de, at de er blevet bemærket i området, og så forsvinder de gerne. Er der så nogen, der foretager sig noget mistænkeligt, så kontakt politiet, siger viceinspektør i Midt- og Vestsjællands Politi, John Jensen.

Spørgsmål fra salen ville vide om tænd og sluk timer er afskrækkende, og hvad man skal gøre, hvis man opdager en tyv i sit hjem.

- Tænd endelig lyset. Også radioen. Med stor sandsynlighed vælger tyven et andet hus. Vi vil ikke ind i huse, hvor der er nogen hjemme. Og opdager I en tyv i hjemmet, så skal I ikke gøre noget. Tyven vil bare væk derfra. Lad være med at gribe fat i ham, for han kan være presset, siger Martin Rasmussen.

Net-artiklen her er en forkortet version af en artikel, der blev bragt i DAGBLADET Roskilde d. 13. oktober 2017. Du kan købe adgang til at læse hele artiklen - og resten af dagens avis - på linket her: http://sn.dk/modules/sn/flow_page_buy

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk