24. januar 2021
Varegården bag SuperBrugsen på Sortebrødre Plads i Roskilde skal overdækkes, og der skal bygges en ny nedkørselsrampe, så butikken stadig kan få leveret varer. Foto: Roskilde Kommune
Varegården bag SuperBrugsen på Sortebrødre Plads i Roskilde skal overdækkes, og der skal bygges en ny nedkørselsrampe, så butikken stadig kan få leveret varer. Foto: Roskilde Kommune
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Penge afsat til at overdække varegård

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Penge afsat til at overdække varegård
Roskilde - 07. april 2020 kl. 18:49

Ændringen af Sortebrødre Plads fra stor parkeringsplads til et sted bebygget med boliger og butikker er kommet et skridt videre, efter at plan- og teknikudvalget i Roskilde Kommune har frigivet fem millioner kroner.

arrow Læs også: Den gamle Kino står til nedrivning

Beløbet er kommunens andel af udgifterne til byggemodning af den vestligste del af Sortebrødre Plads og skal blandt andet bruges til at overdække varegården og bygge en ny nedkørselsrampe bag SuperBrugsen.

- Vi startede i 2018 med det nye p-hus. I 2019 blev pladsen mellem p-huset og Sortebrødrestræde færdiganlagt, og senere på året stod ombygningen af bibliotek med en ny indgang mod Kulturstrøget og Sortebrødre Plads og en ny bibliotekshave færdig. Nu har vi indgået en aftale med K/S Algade, som ejer bygningen Algade 47-51, om overdækning af varegården bag SuperBrugsen og etablering af ny nedkørselsrampe til den overdækkede varegård. Det er en forudsætning for, at det fortsat er muligt at få leveret varer til SuperBrugsen, når den sydligste del af byggegrundene på Sortebrødre Plads sælges og bebygges, siger borgmester Tomas Breddam (S).

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk