17. september 2021
sct hans1
gallery icon

Se billedserie

Foto: Foto: Presse-fotos.dk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Patient amok på Sct. Hans: Her er, hvad vi ved

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Patient amok på Sct. Hans: Her er, hvad vi ved
Roskilde - 27. juli 2021 kl. 09:01
Af Daniel Sennek

Mandag aften gik en patient amok på Psykiatrisk Center Sct. Hans i Roskilde. Flere plejere kom til skade under episoden, der udspillede sig omkring klokken 21.20.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi tidligt tirsdag morgen.

arrow Læs også: Patient amok på psykiatrisk hospital

- Klokken 21.22 får vi en opringning fra Sct. Hans om, at man har brug for hjælp, hvorefter røret bliver smidt på. To minutter efter bliver der slået alarm, hvor der er brug for politi og ambulancer til blandt andet hjertestop, fortalte politiets vagtchef Lars Galasz mandag aften.

Da politiet og ambulancerne ankommer til stedet viser det sig, at en patient er gået amok og der er kommet et voldsomt slagsmål. Under episoden får patienten desuden hjertestop, mens flere plejere kom til skade og blev hastet på sygehuset.

Tirsdag morgen er status på episoden, at to plejere er kommet på hospitalet med lettere personskade. Der er ikke yderligere tilskadekomne blandt personalet, der er sluppet relativt billigt fra den voldsomme episoden.

- Den pågældende patient blev genoplivet og er her til morgen udenfor livsfare. Patienten er fortsat indlagt til undersøgelse og skal have foretaget scanninger. Vi er i fuld sving med at stykke et hændelsesforløb sammen, men indtil videre kan vi ikke sige yderligere om episoden, fortæller vagtchef Henrik Møller Nielsen tirsdag morgen.

Han oplyser, at der i løbet af tirsdagen vil blive efterforsket videre og afhørt personale, så man kan finde ud af, hvad der præcis skete.

Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk