21. september 2020
Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Passagerer amok over nej til rygning: Stak af efter indespærring

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Passagerer amok over nej til rygning: Stak af efter indespærring
Opdateret 23. maj 2019 kl. 11:02
Roskilde - 23. maj 2019 kl. 10:35
Af Lars Kimer
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det gik helt skævt i et tog på vej tværs over Sjælland i morges. Klokken 5.00 bad DSB politiet om assistance til et tog, som holdt på Viby Station.

Her havde personalet spærret to passagerer inde i en togvogn, fordi de var gået amok over, at have fået en bøde for at ryge i toget. Der var tale om en mand og en kvinde, og ingen af dem er yderligere identificeret i politiet oplysninger om sagen.

Det var dog lykkedes de to passagerer at flygte fra toget på Viby Station inden politiet nåede frem. De havde forinden også trukket i togets nødbremse.

DSB oplyste, at de begge ville ryge i toget og havde fået forbudsreglerne herom indskærpet. Det havde ophidset manden så meget, at DSB-personalet følte sig utrygge.

Da personerne var forsvundet fra stationen inden politiets ankomst, foretog politiet sig ikke yderligere, idet roen var genoprettet, og der ikke var sket nogen skade på togets inventar.

I aftes var der ligeledes ballade i et tog, da en 64-årig mand fra Rødovre ikke ville lade sig identificere i forbindelse med en bøde han fik for at rejse uden billet. Her måtte politiet tilkaldes før manden blev mere meddelsom. Episoden fandt sted 22.08 på Roskilde Station.

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk