17. november 2017
De normale skilte var suppleret med et gult, der forbyder parkering, men størrelsen og placeringen af skiltet fik tydeligvis mange til at overse det. Foto: Steen Østbjerg
gallery icon

Se billedserie

De normale skilte var suppleret med et gult, der forbyder parkering, men størrelsen og placeringen af skiltet fik tydeligvis mange til at overse det. Foto: Steen Østbjerg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Parkeringsfælde ved station

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Parkeringsfælde ved station
Roskilde - 23. juni 2017 kl. 16:59
Af Steen Østbjerg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I overordentlig god tid har Europark indført parkeringsforbud på en del af pendlerparkeringspladsen på sydsiden af Roskilde station.

Det er sket på det areal, der skal bruges, når shuttlebusserne begynder at køre til Roskilde Festival - men busserne er ikke sat ind endnu. Alligevel har forbuddet været effektueret siden onsdag, og derfor har der kunnet udskrives et stort antal kontrolafgifter til de pendlere, der har benyttet pladsen som normalt, fordi skiltningen af det midlertidige p-forbud har været for diskret.

- Det er en fælde. Der er ingen grund til at indføre et parkeringsforbud, udover at det er en pengemaskine, siger Niels Liljendal, som selv er blandt de bilister, der har fået en dyr hilsen i forruden.

DAGBLADET har forsøgt at få en kommentar fra Europark/Apcoa Parking, som angiveligt kun besvarer spørgsmål skriftligt. De har endnu ikke reageret på DAGBLADETs mail.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk