1. juni 2020
Isbutikken Paradis åbner i Trekroner til maj. Det er Jesper og Kamilla Strube, der har Roskilde to eksisterende Paradis-butikker, der netop har overtaget lokalerne i Trekroner Center. Foto: Bjørn Armbjørn
Isbutikken Paradis åbner i Trekroner til maj. Det er Jesper og Kamilla Strube, der har Roskilde to eksisterende Paradis-butikker, der netop har overtaget lokalerne i Trekroner Center. Foto: Bjørn Armbjørn
Foto: Bjørn Armbjørn
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Paradis åbner i Trekroner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Paradis åbner i Trekroner
Opdateret 21. april 2018 kl. 18:01
Roskilde - 20. april 2018 kl. 17:01
Af Kristian Jørgensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Issæsonen er i den grad skudt i gang, men iselskere i Trekroner må vente lidt endnu, før de får deres egen Paradis-butik.

arrow Læs også: Danmarks bedst sælgende Paradis-isbutik er sat til salg

Indehaverne af Paradis i Roskilde, Kamilla og Jesper Strube, har netop overtaget lokalerne til deres tredje isbutik, som åbner i Trekroner Center mellem Fakta og Best Second.

Man skal ikke meget længere hen i det forhåbentligt stadig solskinnende forår, før isbutikken åbner. Indehaverne håber at have opbygget butikken, så den kan åbne i starten af maj.

- Vi er superspændte på Trekroner. Der bor ikke så mange mennesker som i Roskildes midtby, men vi håber, de kan lide vores is, siger Jesper Strube.

Der kommer dog stadig flere indbyggere i Trekroner, og derudover passerer en del mennesker på deres vej fra stationen til især RUC og professionshøjskolen Absalon.

- Der kommer supermange forbi, men om de har tid til at stoppe og købe vores is, det ved vi ikke endnu. Det håber vi, siger Jesper Strube, der oven i arbejdet med nyåbningen driver Paradis i Algade og på Roskilde Havn.

arrow Lad det sne: Kamilla laver sine egne snow globes
09. marts 2019 kl. 14:14 Opdateret: kl. 18:00
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk