13. november 2019
Isbutikken Paradis åbner i Trekroner til maj. Det er Jesper og Kamilla Strube, der har Roskilde to eksisterende Paradis-butikker, der netop har overtaget lokalerne i Trekroner Center. Foto: Bjørn Armbjørn
Isbutikken Paradis åbner i Trekroner til maj. Det er Jesper og Kamilla Strube, der har Roskilde to eksisterende Paradis-butikker, der netop har overtaget lokalerne i Trekroner Center. Foto: Bjørn Armbjørn
Foto: Bjørn Armbjørn
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Paradis åbner i Trekroner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Paradis åbner i Trekroner
Opdateret 21. april 2018 kl. 18:01
Roskilde - 20. april 2018 kl. 17:01
Af Kristian Jørgensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Issæsonen er i den grad skudt i gang, men iselskere i Trekroner må vente lidt endnu, før de får deres egen Paradis-butik.

arrow Læs også: Danmarks bedst sælgende Paradis-isbutik er sat til salg

Indehaverne af Paradis i Roskilde, Kamilla og Jesper Strube, har netop overtaget lokalerne til deres tredje isbutik, som åbner i Trekroner Center mellem Fakta og Best Second.

Man skal ikke meget længere hen i det forhåbentligt stadig solskinnende forår, før isbutikken åbner. Indehaverne håber at have opbygget butikken, så den kan åbne i starten af maj.

- Vi er superspændte på Trekroner. Der bor ikke så mange mennesker som i Roskildes midtby, men vi håber, de kan lide vores is, siger Jesper Strube.

Der kommer dog stadig flere indbyggere i Trekroner, og derudover passerer en del mennesker på deres vej fra stationen til især RUC og professionshøjskolen Absalon.

- Der kommer supermange forbi, men om de har tid til at stoppe og købe vores is, det ved vi ikke endnu. Det håber vi, siger Jesper Strube, der oven i arbejdet med nyåbningen driver Paradis i Algade og på Roskilde Havn.

arrow Lad det sne: Kamilla laver sine egne snow globes
09. marts 2019 kl. 14:14 Opdateret: kl. 18:00

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk