12. august 2020
Et shelter hos spejderne på Vindingevej blev brugt som skjulested for en narkopåvirket flugtbilist, men han blev fundet af politets hunde. Foto: Jens Wollesen
Et shelter hos spejderne på Vindingevej blev brugt som skjulested for en narkopåvirket flugtbilist, men han blev fundet af politets hunde. Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Påvirket flugtbilist fundet i spejdershelter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Påvirket flugtbilist fundet i spejdershelter
Roskilde - 10. marts 2020 kl. 10:53
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En bil kørte kort efter midnat mandag aften pludselig ind i en parkeret bil på Vindingevej i Roskilde. Føreren steg ud af bilen og flygtede derefter til fods, men blev set af en lokal borger, som ringede til politiet.

En hundepatrulje blev sat til at lede efter den flygtende, som 25 minutter efter uheldet blev fundet i et spejdershelter. Flugtbilisten var en 27-årig mand fra Roskilde, som havde andre grunde end bilsammenstødet til at skjule sig.

Ud over bilnøglen var han i besiddelse af flere små poser med cirka to gram kokain, og han var også selv påvirket af stoffer, skønnede politiet. Han blev derfor kørt på skadestuen, både for at tjekke for eventuelle skader efter uheldet og for at få taget en blodprøve, der kan fastslå hans indtag af euforisende stoffer.

Den 27-årige blev løsladt senere på natten i uskadt tilstand, men både hans egen og den parkerede bil fik skader af sammenstødet på Vindingevej.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk