12. maj 2021
I Roskilde-hallerne gennemføres på mandag en storstilet test for at se, hvor mange corona-vaccinationer man maksimalt kan gennemføre på én dag.
I Roskilde-hallerne gennemføres på mandag en storstilet test for at se, hvor mange corona-vaccinationer man maksimalt kan gennemføre på én dag.
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: På prøve i Roskilde-hallerne: Stress-test med vaccination

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

På prøve i Roskilde-hallerne: Stress-test med vaccination
Opdateret 09. april 2021 kl. 15:57
Roskilde - 09. april 2021 kl. 14:31
Af Foto: Kenn Thomsen

På mandag den 12. april gennemføres en stor stress-test, hvor der bliver fuld tryk på corona-sprøjterne i Roskilde-hallerne, som er det største vaccinations-sted i hele Region Sjælland.

Her vil man sætte maksimalt mandskab ind gennem otte timer, hvor målet er at få i alt 3.000 mennesker vaccineret. Formålet med denne øvelse er at teste systemet igennem, så man er klar til at sætte fuld fart på og bruge kapaciteten fuldt ud, når der efterhånden kommere mere vaccine, som gør dette muligt.

Region Sjælland står for denne afprøvning, og regionsformand Heino Knudsen (S) ventes at dukke op til denne afprøvning sammen med sin partifælle, Roskildes borgmester Tomas Breddam.

Udvidelse hos Falck
I den anden del af Roskilde-hallerne, hvor Falck står for at gennemføre de mange lyn-test om corona, udvides kapaciteten også.

Lige efter påske, da der bl.a. blev åbnet for frisører og andre liberale erhverv, kneb det meget med at følge med, så folk stod i lange køer helt fra indgangen ved Roskilde-hallerne og ned ad Mølllehusvej til rundkørslen ved Helligkorsvej.

For at det ikke skal gentage sig udvides åbningstiden, så testene starter to timer tidligere allerede klokken 06.00 og om aftenen bliver der også åbent i længere tid.

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk