21. april 2019
Der kommer en mindre efterregning efter problemerne i det nye p-hus. Hvem der skal betale den, er fortsat uafklaret. Foto: Thomas Olsen
Der kommer en mindre efterregning efter problemerne i det nye p-hus. Hvem der skal betale den, er fortsat uafklaret. Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: P-huset: Hvem har ansvaret for fadæsen?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

P-huset: Hvem har ansvaret for fadæsen?
Roskilde - 09. oktober 2018 kl. 20:28
Af Lars Kimer
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er synd at sige, at det nye p-hus på Sortebrødre Plads er kommet flot fra start. Og forløbet efter at de mange fejl er blevet konstateret på byggeriet, er endnu ikke afsluttet.

Dansk Folkepartis Karsten Lorentzen stillede en række meget konkrete spørgsmål til forvaltningen angående forløbet, muligt erstatningskrav over for entreprenøren, dimensionering af p-huset, og hvad det vil koste borgerne, såfremt at ansvaret for de mange problemer lander på kommunens bord. Og det er synd at sige, at der er kommet meget klare svar på skrift på lige netop de spørgsmål.

Der er endnu ikke kommet svar på spørgsmålene i det svar, som et samlet byråd har modtaget fra forvaltningen. Her gennemgår forvaltningen, hvilke udbedringer der skal ske for, at p-huset måske kan begynde at fungere tilfredsstillende for de borgere, som har set politikerne bruge 65 millioner skattekroner på at bygge et p-hus, som ikke lever op til folks forventninger.

- Jeg har stadig ikke fået præsenteret, hvilke krav man stillede til entreprenøren, da man satte projektet i gang. Det virker, som om at der er en masse ting, man overhovedet ikke har skænket en tanke - blandt andet at fodgængere må færdes på kørebanen, når døren til depotrum står åbent, samt udformningen af p-båse, der åbenbart ikke harmonerer med vejafmærkningsbekendtgørelsen. Endelig savner jeg svar på, hvad udbedringerne kommer til at koste, og hvilken del af regningen, kommunen kommer til at hænge på. Man kan jo ikke laste entreprenøren, hvis man blot har udført som bestilt, siger Karsten Lorentzen, som endnu en gang har stillet sine spørgsmål til forvaltningen i håb om svar.

Du kan læse hele historien i dagens udgave af DAGBLADET Roskilde.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / ROSKILDE AVIS PAPERBOY
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 13. BREAKING-nyheder udsendes efter behov.
* skal udfyldes

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk