16. september 2019
- Vores salg er gået tilbage på grund af det. Vi hører dagligt fra vores kunder, at det bare er så svært at finde et sted at holde, så for os er det et stort minus, fortalte butiksbestyrer Jette Køhlert i sommeren 2017, da byggeriet af parkeringshuset lige bag TTU havde stået på i nogle måneder.  Og kunderne har siden vist sig at have svært ved at finde tilbage til forretningen. Foto: Kristian Jørgensen
gallery icon

Se billedserie

- Vores salg er gået tilbage på grund af det. Vi hører dagligt fra vores kunder, at det bare er så svært at finde et sted at holde, så for os er det et stort minus, fortalte butiksbestyrer Jette Køhlert i sommeren 2017, da byggeriet af parkeringshuset lige bag TTU havde stået på i nogle måneder. Og kunderne har siden vist sig at have svært ved at finde tilbage til forretningen. Foto: Kristian Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: P-husbyggeri giver gammel Roskilde-butik dødsstødet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

P-husbyggeri giver gammel Roskilde-butik dødsstødet
Roskilde - 12. april 2019 kl. 12:56
Af Anders Petri
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den har overlevet en verdenskrig, fem ejere og 96 års modeluner, men nu lukker dametøjsbutikken TTU i Algade 53. Forretningen har haft dalende omsætning år efter år, men en medvirkende årsag til, at forretningen lukker til sommer, er også kommunens byggeri af et parkeringshus.

- Nedgangen begyndte, da parkeringshuset skulle bygges. Så parkerede kunderne i den anden ende af byen, og så handlede de selvfølgelig dér. Og de kom ikke igen derefter, fortæller Anne-Marie Jensen, der er butiksansvarlig for TTU Roskilde.

I stedet samler Trimar Retail, der ejer TTU Roskilde, deres salg af dametøj i Roskilde i Tygesen i Skomagergade, som også var en TTU-forretning indtil 2015.

Under opførelsen af parkeringshuset på Sortebrødre Plads fortalte flere forretningsdrivende i den østlige del af Algade, at de oplevede et fald i omsætningen, fordi kunderne havde svært ved at finde parkeringsplader i området, men TTU Roskilde er den første, som lukker på grund af nedgangen.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / ROSKILDE AVIS PAPERBOY
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 13. BREAKING-nyheder udsendes efter behov.
* skal udfyldes

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk