1. december 2020
Roskilde Festival glæder sig over, at langt de fleste har valgt at få overført deres billet til næste års festival. Foto: Thomas Olsen
Roskilde Festival glæder sig over, at langt de fleste har valgt at få overført deres billet til næste års festival. Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Overvældende flertal gemmer festivalbilleten til næste år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Overvældende flertal gemmer festivalbilleten til næste år
Roskilde - 11. maj 2020 kl. 15:04

Mere end 85 procent af billetkøberne har valgt at overføre deres partoutbillet til næste års Roskilde Festival. Fredag den 8. maj var sidste frist for at få refunderet billetten til dette års aflyste festival, men den mulighed har kun et mindretal valgt at benytte sig af, oplyser Roskilde Festival i en pressemeddelelse.

arrow Læs også: Foreninger bliver hurtigt klar til næste års festival

- Vi er meget taknemmelige for, at så mange har valgt overføre deres billet til næste års Roskilde Festival. Det betyder alverden for os at mærke den store opbakning fra vores deltagere. Konkret skaber opbakningen fundamentet for, at vi kan fortsætte arbejdet med at forberede den 50. udgave af Roskilde Festival i 2021. Vi glæder os til igen at kunne støtte initiativer, der arbejder for en positiv udvikling for børn og unge, siger Roskilde Festivals talskvinde, Christina Bilde.

De refunderede partoutbilletter sættes i salg tirsdag den 12. maj klokken 12 gennem Roskilde Festivals ventelister. Det er muligt at skrive sig på ventelisten indtil 11. maj klokken 24.00, hvis man ønsker at købe en partoutbillet eller et Special Camping-produkt til Roskilde Festival 2021. Har man tilmeldt sig ventelisten for 2020-billetter, er man også automatisk tilmeldt 2021-billetter.

arrow Billetter revet væk: Roskilde Festival 2021 er udsolgt
12. maj 2020 kl. 15:48 Opdateret: kl. 15:48
Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk