17. april 2021
Caseus - Ost & delikatesser er for andet år i træk nomineret til Roskilde Erhvervspris. Allan Hendrichsen fra Caseus får her overrakt nomineringen af Jesper Steen Christensen (th), erhvervsdirektør fra Danske Bank. Foto: Jørgen C. Jørgensen
Caseus - Ost & delikatesser er for andet år i træk nomineret til Roskilde Erhvervspris. Allan Hendrichsen fra Caseus får her overrakt nomineringen af Jesper Steen Christensen (th), erhvervsdirektør fra Danske Bank. Foto: Jørgen C. Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ostehandler nomineret til erhvervspris for anden gang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ostehandler nomineret til erhvervspris for anden gang
Roskilde - 14. august 2019 kl. 01:15
Af Lars Ahn Pedersen

»Hej, flotte fyr« er den hilsen, kunderne kan forvente at blive mødt med, når de træder ind i Caseus - Ost & delikatesser i Skomagergade 1 i Roskilde.

arrow Læs også: Ostehandler nomineret til erhvervspris for tredje år i træk

- Jeg siger »hej, tøser«, hvis der kommer ældre kvinder ind. Det kan de godt lide, siger Allan Hendrichsen, som til næste år kan fejre 25-års jubilæum som ostehandler.

Siden december 2013 har han drevet Caseus i Roskilde, og han har den grad formået at få sat sit aftryk i byen og er for andet år i træk blevet nomineret til Roskilde Erhvervspris.

- Jeg har aldrig givet den så meget gas som her i Roskilde, men jeg er også blevet godt modtaget, siger Allan Hendrichsen, som tidligere drev Helges Ost på Værnedamsvej i København.

Smil på læben

Helges Ost var opkaldt efter den tidligere ejer, så da Allan Hendrichsen åbnede i Roskilde, havde han muligheden for at døbe sin butik efter sig selv.

- Men »Allans ost« lyder kikset, siger han, så i stedet valgte han »caseus«, som er det latinske ord for ost.

Han er overbevist, at butikkens navn er en del af succesen, men en lige så god forklaring er servicen.

- Mit mål er, at folk får en oplevelse, når de handler her, for man kan købe ost mange steder. Succeskriteriet for os er, hvis folk forlader forretningen med et smil på læben. Jeg siger til medarbejderne, at kunderne skal føle det som om, vi har ventet lige præcis på dem, siger han.

Med til oplevelsen hører, at kunderne kan få lov at smage på varerne, inden de køber dem, og det er uden undtagelse - bortset fra en enkelt.

- Der er ikke noget, kunderne ikke må smage på, lige bortset fra æggene, siger Allan Hendrichsen.

arrow Caseus indstillet til erhvervspris
16. oktober 2018 kl. 05:09 Opdateret: kl. 11:56
Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk