29. januar 2020
3F Roskildeegnen og AOF Roskilde har udskrevet en skrivekonkurrence for ordblinde. Foto: Mik
3F Roskildeegnen og AOF Roskilde har udskrevet en skrivekonkurrence for ordblinde. Foto: Mik
Foto: Foto: Mik
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ordblinde får egen skrivekonkurrence

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ordblinde får egen skrivekonkurrence
Roskilde - 17. juli 2019 kl. 16:41
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Skriv om hvordan det er at være ordblind. Det er udgangspunktet for en ny skrivekonkurrence, som 3F Roskildeegnen og AOF Roskilde har udskrevet for at få mere viden om ordblindhed.

arrow Læs også: Ordblinde vinder skrivekonkurrence

Alle ordblinde, der er testet ordblind og har gået eller går til ordblindeundervisning hos AOF Roskilde eller VUC, har mulighed for at deltage og opfordres til at beskrive oplevelsen af at være ordblind. Det står deltagerne frit for, om de vil skrive om deres egne udfordringer, eller om de hellere vil fortælle, hvor godt de klarer sig på trods af deres ordblindhed. Det er heller ikke et krav, at man skriver om sig selv, da man sagtens kan skrive om andre ordblinde. Der er frit valg med hensyn til formen, så man kan både indsende et brev, et digt, en novelle eller en artikel.

Det er selvfølgelig tilladt at benytte sig af alle de apps og it-støtteprogrammer, der findes til ordblinde. Teksten vil blive vurderet på indsenderens evne til at beskrive og formulere sig om ordblindhed, ikke på korrekt retstavning.

Konkurrencereglerne kan læses på 3F Roskildeegnens hjemmeside www.3f.dk/roskildeegnen, og sidste frist for indsendelse er fredag den 13. september klokken 12. Dommerpanelet består af Susan Jessen Spiele fra Roskilde Bibliotekerne, Torben Kristensen fra Roskilde Avis, Lars Ahn Pedersen fra DAGBLADET Roskilde, Peter Munch Jørgensen fra AOF Roskilde samt Ole Holtse Olsen fra 3F Roskildeegnen.

Der er præmier til de tre bedste bidrag. Til vinderen er der en tablet, mens anden- og tredjeplads får gavekort til SubReader, der gør det muligt at få læst undertekster op. Den endelige vinder bliver kåret til årets ordblindefest i 3F Roskildeegnen fredag den 4. oktober klokken 16 på Roskilde Bibliotek. De tre vinderbidrag vil blive lagt ud på www.3f.dk/roskildeegnen og www.aof-roskilde.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk