21. september 2019
Foto: Erik H. Pedersen
gallery icon

Se billedserie

Foto: Erik H. Pedersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Opvisning: Så kom gymnastikforeningen også hjem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Opvisning: Så kom gymnastikforeningen også hjem
Opdateret 26. marts 2019 kl. 08:57
Roskilde - 25. marts 2019 kl. 13:43
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lørdag kunne JGI Gymnastik endelig sige »vi er tilbage«. Her holdt foreningen nemlig sin første gymnastikopvisning i den nye store hal i Jyllinge, siden branden satte en stopper for al aktivitet i lille og store hal tilbage i 2014.

Mere end 700 velforberedte gymnaster gav sig til det yderste for at give tilskuerne et indblik i, hvad der er opnået i løbet af sæsonen. Nogle af gymnaster var med for aller første gang og skulle vænne sig til at stå på »scenen« med lys, spot og projektører på mens andre gymnaster havde prøvet det utallige gange før.

Tilskuerpladserne var fyldt til bristepunket under hele den seks timer lange opvisning, hvor der kunne opleves gymnastik på mange forskellige niveauer og i alle aldergrupper fra to år og opefter. Flere af holdende havde i år et tema i opvisningen og tilskuerne kunne derfor blandt andet opleve Løvernes Konge og pyjamaser.

To store gæstehold var invereret til opvisningen: DGI Master Rep. og DGI Junior Rep. Begge hold leverede flotte opvisninger og begge hold havde selvfølgelig Jyllinge gymnaster med på holdet, skriver foreningen i en pressemeddelelse.

Sædvanen tro blev der uddelt priser til diverse frivillige. Fx blev var der blomster til Flemming Gynther som kunne fejre sit 45. år som frivillige i JGI Gymnastik.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / ROSKILDE AVIS PAPERBOY
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 13. BREAKING-nyheder udsendes efter behov.
* skal udfyldes

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk