4. august 2021
En 26-årig mand fik gjort lidt for meget opmærksom på sig selv under en ransagning af en bopæl i Roskilde.
En 26-årig mand fik gjort lidt for meget opmærksom på sig selv under en ransagning af en bopæl i Roskilde.
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ophidset mand havde meget på samvittigheden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ophidset mand havde meget på samvittigheden
Roskilde - 21. maj 2020 kl. 06:42
Af Lars Ahn Pedersen

En 26-årig mand fra Roskilde hidsede sig voldsomt op, da politiet tirsdag eftermiddag dukkede op hos to kvinder på 24 og 27 år på en adresse i Roskilde by, fordi der var mistanke om, at nogen kunne være i besiddelse af narkotika.

Den 26-årige var også til stede, og hans vrede over ransagelsen førte til, at politiet valgte at anholde ham for at få arbejdsro. Visitationen af manden afslørede, at han havde knap to gram kokain på sig samt nogle kontanter.

Ransagningen førte til fund af yderligere to gram kokain, ligesom politiet fandt diverse dopingmidler, en springkniv samt en motorcykel, der siden juli 2016 havde været meldt stjålet fra Guldborgsund kommune. Alle effekter blev beslaglagt, og motorcyklen blev udleveret til det forsikringsselskab, der havde udbetalt erstatning til ejeren.

De fundne ulovlige effekter kunne forbindes til den 26-årige, der blev sigtet for de forskellige overtrædelser i den forbindelse. En del af pengene blev inddrevet som afdrag på gæld, som den 26-årige har til det offentlige. Han blev løsladt efter afhøring til sager, som han kan forvente at høre nærmere om, når de skal afgøres.

Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk