29. juli 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Om mandagen blev weekenden værre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Om mandagen blev weekenden værre
Roskilde - 15. oktober 2019 kl. 10:01

Allerede søndag aften kunne det konstateres, at indbrudstyvene havde været hårde især Himmelev og Jyllinge i løbet af weekenden. Alene i de to områder havde der været 10 indbrud.

I løbet af mandagen dryppede yderligere tre anmeldelser ind, som kun gjorde det samlede billede værre.

En beboer på Nordtoften, der kom hjem mandag formiddag, fandt huset gennemrodet og kunne konstatere, at der i hvert fald var stjålet et fjernsyn, en lænestol og en kongelig porcelænsfigur. Indbruddet kan meget velvære blevet begået fredag aften, hvor der også blev begået indbrud et andet sted på Nordtoften og på Østtoften og Tværtoften.

Også i området omkring Himmelev Centret blev der lagt én til antallet af weekendindbrud. Den seneste anmeldelse kom fra Egebjerg, hvorfra der i forvejen var kommet to anmeldelser. Den tredje kom ved 15-tiden i går, hvor anmelderen endnu ikke havde skabt sig et overblik over, hvad der manglede i huset, men blot kunne fortælle, at tyven tydeligvis var kommet ind ved at bryde et stuevindue op.

I stakken af anmeldelser om indbrud fra weekenden lå i forvejen også en fra Dronning Emmas Vej, og mandag kom en til. Tyven var kommet ind ved at afliste ruden i en havedør, og indenfor havde han efterladt alle skuffer og skabe åbne. Ved anmeldelsen var det konstateret, at der blandt de ting, der manglede i huset, var smykker.

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk