

Se billedserie
Hvorfor er take-away ofte billigt, men usundt i Danmark? Det tænkte 20-årige Marie-Nora Brandt Feldthaus, da hun kom hjem efter et år i London, hvor hun ofte havde spist sundt take-away fra fastfood-kæder.
- Jeg arbejdede som værtinde på et hotel. Det var lange arbejdsdage på 10 timer, så tit orkede jeg ikke at lave mad og snuppede noget sund take-away. Da jeg kom hjem, savnede jeg det, fortæller Marie-Nora Brandt Feldthaus, som lavede research og fandt blandt andet ud af, at 7-Eleven er begyndt at have sunde alternativer og har god omsætning.
Få fuld adgang til sn.dk og læs resten af artiklen
For at læse denne artikel skal du have et digitalt abonnement eller et abonnement på et af vores dagblade: DAGBLADET, Frederiksborg Amts Avis, Nordvestnyt eller Sjællandske.
Hvis du ikke har et digitalt abonnement, kan du tegne det her.
Du kan få 24 timers digital adgang for 25 kr. eller fuldt digitalt abonnement fra 279 kr. pr. måned.
Det er hurtigt og nemt - og du kan betale via MobilePay eller betalingskort.
Vælg mellem
24 timers digital adgang:
- Fuld adgang til sn.dk, inkl. sn.dk+
- Adgang til e-aviserne:
DAGBLADET, Frederiksborg Amts Avis, Nordvestnyt og Sjællandske - Arkivadgang
Digitalt abonnement:
- Adgang til sn.dk, inkl. sn.dk+
- Valgfri e-avis, vælg mellem:
DAGBLADET, Frederiksborg Amts Avis, Nordvestnyt eller Sjællandske - Arkivadgang
Kommentarer
Vi ønsker en åben og livlig debat på sn.dk, og opfordrer alle til at kommentere, udveksle viden og stille spørgsmål. Debatten skal foregå i en ordentlig og respektfuld tone. Redaktionen fjerner indlæg, der ikke lever op til SN.dks retningslinjer og gældende lovgivning. Se retningslinjerne her