27. oktober 2020
Michael Lau Bech-Hansen er ledende overlæge i Psykiatrien Øst og oplever, at der mangler viden i boligselskaberne og kommunerne om, hvad de har muligheder ifølge lovgivningen, hvis de har psykisk syge borgere, der er til gene for deres omgivelser.
Michael Lau Bech-Hansen er ledende overlæge i Psykiatrien Øst og oplever, at der mangler viden i boligselskaberne og kommunerne om, hvad de har muligheder ifølge lovgivningen, hvis de har psykisk syge borgere, der er til gene for deres omgivelser.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nyt samarbejde mellem politi og psykiatrien kan gøre en forskel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyt samarbejde mellem politi og psykiatrien kan gøre en forskel
Roskilde - 26. september 2020 kl. 06:02
Af Britt Nielsen

Ledende overlæge i Psykiatrien Øst, Michael Lau Bech-Hansen fortæller, at han for nylig har deltaget i et møde, som Roskilde Kommune havde taget initiativ til. Der var repræsentanter for boligselskaber og politiet, psykiatrien og Roskilde Kommune, blandt andet socialchefen.

arrow Læs også: Overlæge: Boligselskab kan godt stoppe chikane

- Det var et rigtig godt møde. Vi talte blandt andet om, hvilke muligheder har politiet? Hvornår skal psykiatrien træde til? Og hvordan undgår vi i fremtiden eksempler, som det du nævner? Og hvad gør vi med nuværende sager? siger Michael Bech-Hansen, som benyttede lejligheden til at gøre boligselskaberne og Roskilde Kommune opmærksom på lovgivningen.

Et andet fokuspunkt var, at det ofte er kommunen, som anviser boliger. De skal være mere omhyggelige, når det gælder sårbare borgere, og kommunen skal i disse tilfælde tale mere med boligselskaberne.

- Derudover har vi lavet et nyt samarbejde, der betyder, at politiet kan ringe til mig, hvis de har en borger, de har mange klager eller anmeldelser på. Vi har en kommunikationslinje, så de kan drøfte sådanne sager, og jeg kan give råd, fortæller Michael Lau Bech-Hansen.

arrow Chikanesager kan stoppes med næsten ukendt paragraf
26. september 2020 kl. 04:59 Opdateret: kl. 18:00
arrow Boligselskabet om chikane: - Vi handler ikke på rygter
17. september 2020 kl. 18:12 Opdateret: kl. 14:25
arrow Psykisk syg mand sætter affald foran families dør
17. september 2020 kl. 17:53 Opdateret: kl. 14:25
Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk