19. juni 2021
Roskilde Bibliotekerne deltager i projektet Sammen om Verdensmål og sætter fokus på ensomme ældre. Foto: Anders Petri
Roskilde Bibliotekerne deltager i projektet Sammen om Verdensmål og sætter fokus på ensomme ældre. Foto: Anders Petri
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nyt projekt vil hjælpe ensomme ældre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyt projekt vil hjælpe ensomme ældre
Roskilde - 07. juni 2021 kl. 06:28

Roskilde Bibliotekerne er blevet inviteret til at deltage i projektet Sammen om Verdensmål. Projektet har til hensigt at engagere målgruppen over 60 år i lokale fællesskaber omkring FN's verdensmål - og samtidig styrke deres trivsel gennem dét at gøre en forskel for andre sammen med andre.

Kultur- og Idrætsudvalget har ved sit seneste møde sagt god for projektet, som senere også skal have accept fra byrådet.

Tænketanken Fremtidens Biblioteker støtter projektet i Roskilde med 80.000 kroner og er også ansvarlig for projektets økonomi. Projektet har fået støtte af Velux Fonden.

Sammen om Verdensmål er forankret i et tværfagligt partnerskab mellem projektpartnere fra både biblioteker, kommuner, ældreorganisationer, forskere og verdensmålsorganisationer.

Roskilde har som den eneste af de deltagende biblioteker valgt at fokusere på især ensomme ældre uden et stort netværk ud fra antagelsen om, at Roskilde Kommunes rige frivillig- og foreningsliv allerede tiltrækker de ældre medborgere, der naturligt indgår i fællesskaber. Derfor vil en styrket og målrettet indsats for dem, der ikke gør, vil give ekstra værdi til denne borgergruppe.

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk