13. august 2020
Dette års julemarked på Stændertorvet bliver noget mindre end sidste år. Men der bliver blandt andet en kreativ hytte med aktiviteter. Foto: Jørgen C. Jørgensen
Dette års julemarked på Stændertorvet bliver noget mindre end sidste år. Men der bliver blandt andet en kreativ hytte med aktiviteter. Foto: Jørgen C. Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nyt julemarked bliver småt men godt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyt julemarked bliver småt men godt
Roskilde - 10. december 2019 kl. 13:06
Af Britt Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Julen nærmer sig med hastige skridt. I år var der udsigt til, at julehyggen på Stændertorvet ikke skulle omfatte et julemarked, da Roskilde Handel og VisitRoskilde ikke kunne finde pengene til det. Det kunne leder af Dankbar og Freunde, Randi Tang, ikke klare, så hun tog tøjlerne op.

arrow Læs også: Tidligere ansatte bryder tavshed: - Det er en frygtelig arbejdsplads

- Vi har de her gode omgivelser. Vi holder et julemarked. Det bliver småt, men godt. Fordi det er et privat initiativ, kan alle tage en aktiv del i det. Det kan jeg godt lide, siger Randi Tang og oplyser, at der bliver syv hytter.

Sidste år var der vist nok 16, men da det er Randi Tang selv, som er ude at leje hytterne, har hun valgt at begynde med færre hytter. Så kan julemarkedet altid vokse sig større igen i de kommende år.

- Nu håber vi bare på julehumør og opbakning. Vi glæder os rigtig meget, siger Randi Tang og fortæller, at både unge og ansatte fra Dankbar og Freunde alle bakker op om julemarkedet. De har i forvejen julemarked-erfaring fra julemarkedet på Musicon, som de har stået for i flere år.

Hele teamet har produceret hjemmelavet gløgg, vafler og risengrød. Derudover bliver der også nogle andre søde smagsprøver. Hytterne vil blive fyldt med lokale producenter af godt til ganen eller husflid.

- Vi er rigtig glade for, at der bliver en multikreativ hytte, hvor der vil være forskellige aktiviteter. De fleste vil være gratis. På lørdag starter vi ud med, at dansestudiet M Studio fra Trekroner giver opvisning på Torvet klokken 11, fortæller Randi Tang om nogle af de aktiviteter, der også kommer til at præge julemarkedet.

Julemarkedet på Stændertorvet åbner på lørdag og varer til og med søndag den 22. december.

arrow Godt 10.000 besøgte julemarked
25. november 2019 kl. 04:17 Opdateret: kl. 07:36
arrow Succesrig cafékæde skal tjene penge til skoletilbud
23. maj 2019 kl. 06:34 Opdateret: kl. 16:01
arrow Café Freunde er rykket ind på Roskilde Museum
09. januar 2019 kl. 12:19 Opdateret: kl. 12:19
Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk