23. september 2021
Roskilde Brandvæsen kunne konstatere, at arbejdet var gjort for dem, da de rykkede ud til en melding om ild i toiletbygningen i Folkeparken. Anmelderen fik selv slukket den lille brand med postevand. Foto: presse-fotos.dk
Roskilde Brandvæsen kunne konstatere, at arbejdet var gjort for dem, da de rykkede ud til en melding om ild i toiletbygningen i Folkeparken. Anmelderen fik selv slukket den lille brand med postevand. Foto: presse-fotos.dk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nyt forsøg på hærværk på hårdtprøvet toiletbygning: Fem unge set løbe fra stedet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyt forsøg på hærværk på hårdtprøvet toiletbygning: Fem unge set løbe fra stedet
Opdateret 16. juli 2020 kl. 10:39
Roskilde - 16. juli 2020 kl. 10:02
Af Lars Ahn Pedersen

Den hårdtprøvede toiletbygning i Folkeparken i Roskilde fik onsdag aften endnu en gang besøg af politi og brandvæsen, da der kom en anmeldelse om, at der var sat ild til noget papir i en skraldespand ved bygningen.

arrow Læs også: Bløde kondisko gav mildere dom for vold i park

Det blev opdaget af forbipasserende, som ringede 112, og en 17-årig mand fra Roskilde forsøgte at slukke ilden, da han hældte vand fra en vandflaske på den brændende skraldespand. Roskilde Brandvæsen modtog anmeldelsen klokken 21.46 og hjalp til med lidt efterslukning, men blev kun på stedet et kvarters tid. Der skete ingen skade på bygningen.

Ifølge politiet viste undersøgelsen af brandstedet, at nogle kul var efterladt på skraldespanden, og at det formentlig var dem, som var antændt. Politiet formoder derfor, at branden var påsat. Vidner så fem unge mænd, som løb fra stedet i sydlig retning med biblioteket kort efter branden startede. Politiet hører derfor gerne fra folk, som kan komme med et signalement af de unge. De bedes ringes til politiet på tlf. 114.

Toiletbygningen har stået i Folkeparken siden 2015, efter at den gamle toiletbygning blev sprængt i stykker i efteråret 2013 af en krysantemumbombe, som var efterladt i håndvasken på dametoilettet.

Den ny toiletbygning nåede ikke engang at blive taget i brug, før den blev overmalet med graffiti første gang, og det skete igen for en måneds tid siden, hvor ikke kun bygningen, men også skilte, skraldespande, asfalt samt en personbil i området blev overmalet.

arrow Pige snittet med kniv
29. juni 2020 kl. 09:46 Opdateret: kl. 09:58
arrow Sidste skoledag: Festligheder endte med vold
23. juni 2020 kl. 10:51 Opdateret: kl. 14:55
Stemmer du til kommunalvalget i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk