24. oktober 2020
Pendlere kan få gavekort til 7-Eleven, hvis de vil tage pakker med fra bokse i Jyllinge, Viby og Roskilde Station. Foto: Britt Nielsen
Pendlere kan få gavekort til 7-Eleven, hvis de vil tage pakker med fra bokse i Jyllinge, Viby og Roskilde Station. Foto: Britt Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nyt forsøg: Pendlere kan få gavekort ved at være pakkebude

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyt forsøg: Pendlere kan få gavekort ved at være pakkebude
Roskilde - 18. september 2020 kl. 15:19

Roskilde Kommune tester for tiden en løsning, hvor pendlere tager pakker med og som belønning får et gavekort. Pakkerne kan hentes i bokse i Jyllinge, Vindinge og ved Roskilde Station.

Forsøget, som hedder CrowdShip, er verdens første af sin art og går ud på at mindske trafikken af de mange varevogne, der kører rundt med pakker. Det foregår i september og er en del af erhvervsforskningsprojektet »Crowdsourcing Logistics in Cities«, som undersøger muligheder for brug af den eksisterende kapacitet i passagertransport til pakkelevering.

Rent praktisk er borgerne blevet opfordret til at tilmelde sig forsøget via hjemmesiden atkins.dk/crowdship, hvorefter de får adgang til en app. Herefter kan man samle en pakke op fra en af pakkeboksene, der er med i testen, og aflevere den igen i en anden boks.

Belønningen er et gavekort på 50 kroner til 7-Eleven. Herudover får man yderligere 10 kroner per gang, man deltager i testen, op til i alt 100 kroner. Hvis forsøget bliver til virkelighed, vil belønningen være kredit til transportudgifter.

Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk