14. august 2020
Arkivfoto
Arkivfoto
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nye huse i Vindinge ribbet for hvidevarer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nye huse i Vindinge ribbet for hvidevarer
Opdateret 05. november 2019 kl. 16:06
Roskilde - 05. november 2019 kl. 11:32
Af Anders Petri
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

To nybyggede huse på Toftebuen i Vindinge ved Roskilde står uden hårde hvidevarer efter indbrud natten mellem søndag og mandag.

De nye boliger, hvor det ene var et udstillingshus, blev strippet for samtlige hvidevarer - alle af mærket Miele, der ligesom boligerne var nye. Og det er grunden til, der blev brudt ind i husene.

arrow Læs også: Mænd løb med hårde hvidevarer

- Man har vidst, hvad der har været der. Man har vidst, at man skulle borttransportere nogle større ting, ellers var man ikke gået efter hvidevarerne, siger Charlotte Tornquist, kommunikationsmedarbejder hos Midt- og Vestsjællands Politi.

Søndag havde der været åbent hus i udstillingshuset. Her kom man ind via et smadret vindue, mens der tidligere har været indbrud i nabohuset. Derfor var der sat en plade for et smadret vindue, som man har afmonteret ved tyveriet.

Nybyggeri er udsat for denne type tyveri, fordi meget af den værdifulde indmad i husene også er nyt og derfor attraktivt at sjæle.

Det er specifikt opvaskemaskiner, ovn, tørretumbler, kogeplader og køle/fryseskabe, der blev stjålet fra de to ejendomme.

Det er ting, der er svære at efterforske sig frem til, så derfor er politiet nødt til at være heldig eller forlige sig på borgernes anmeldelser.

- Hvis de stjæler det for at bruge det selv, bliver det meget svært at finde. Det kræver, at vi har nogle borgere, der har set, hvad der er sket eller set nogle mistænkelige biler, der har været i området. Det vil give os noget, at gå videre med. Ellers skal vi være heldig at træffe bilen med tingene i, siger Charlotte Tornquist.

Politiet hører gerne fra vidner, som har set et køretøj i ved udstillingshusene på Toftebuen mellem klokken 15 søndag eftermiddag og klokken syv mandag morgen.

arrow Vagt og overvågning på Toftebuen efter to indbrud
06. november 2019 kl. 16:16 Opdateret: kl. 13:53
Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk