2. december 2020
Hans Michelsen er ny næstformand for Historisk Samfund for Roskilde Amt.
Hans Michelsen er ny næstformand for Historisk Samfund for Roskilde Amt.
Foto: Hans-Jørgen Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nye folk i front for Historisk Samfund

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nye folk i front for Historisk Samfund
Roskilde - 27. marts 2015 kl. 19:12

Bestyrelsen for Historisk Samfund for Roskilde Amt har valgt Gorm Bruun Hansen som ny formand.

Han er forhenværende lektor i historie ved Roskilde Gymnasium og har interesseret sig for lokalhistorien i mange år. Han har skrevet bøger og artikler om Himmelev Sogn, Katedralskolen, folketingskredsen samt forskellige andre lokalhistoriske emner. Desuden har han holdt foredrag bl.a. om emner i krydsfeltet mellem historie og kunst.

Han har desuden været redaktør af Samfundets årbøger i nogle år og er også aktiv i andre kulturelle foreninger i Roskilde.

Ny næstformand blev Hans Michelsen, som har været bibliotekar på Roskilde Bibliotek i 40 år. Hans Michelsen har især interesseret sig for bog- og bibliotekshistorie, bl.a. Sjællands Stiftsbibliotek, som han i dag er leder af. Desuden er han den drivende kraft i Roskilde Folkeuniversitet.

Historisk Samfund for Roskilde Amt har i de seneste år oplevet en kraftig stigning i deltagerantallet ved foredrag og ture og glæder sig over den modtagelse, som sidste års årbog fik. Det var Eva Tønnesens bog om stærke kvinder i Roskilde, som hurtigt blev udsolgt hos boghandlen.

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk