4. december 2020
Kenneth Gundersen (tv) og Rune Hitz er de nye ejere af HTH i Roskilde.
Kenneth Gundersen (tv) og Rune Hitz er de nye ejere af HTH i Roskilde.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nye ejere af HTH-butik har store planer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nye ejere af HTH-butik har store planer
Roskilde - 09. oktober 2019 kl. 16:39

Siden Kenneth Gundersen og Rune Hitz overtog HTH i Roskilde i juni, har de haft travlt med at indrette butikken i Ro's Have.

arrow Læs også: HTH søger franchisetager i Roskilde

De nye ejere har 25 års erfaring fra køkkenbranchen og satser på god rådgivning blandt andet gennem kundeaftener. De har netop har holdt en event kun for kvinder, hvor der blev kræset om gæsterne med mad, drikke og goodiebags i butikken. Den slags arrangementer vil der komme flere af - også et rigtigt åbningsbrag i januar, hvor en nyindrettet butik vil stå klar.

HTH har tidligere drevet sine egne butikker, men sidste år besluttede kædens ejer, køkkenproducenten Nobia Danmark A/S, at sælge sine forretninger i Roskilde, Nykøbing Falster, Skive og Herning til franchisetagere. Nobia lod det være op til franchisetagerne, om de ønskede at flytte til en anden adresse, men Kenneth Gundersen og Rune Hitz har valgt at blive i Ro's Have.

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk