13. april 2021
Lynghøjsøernes Vinterbadeklub er for folk, som gerne vil bade om vinteren i Lynghøjsøerne.
Lynghøjsøernes Vinterbadeklub er for folk, som gerne vil bade om vinteren i Lynghøjsøerne.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny vinterbadeklub ser dagens lys

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny vinterbadeklub ser dagens lys
Roskilde - 02. marts 2021 kl. 19:18

Lynghøjsøernes Vinterbadeklub er blevet stiftet af en gruppe lokale borgere i Svogerslev, som gennem det sidste år har mødtes for at bade i det kolde vand.

arrow Læs også: Se billederne: Kuldskær minister på besøg hos vinterbadere

Foreningen blev stiftet i december med følgende formål: »Foreningens formål er at tilbyde medlemmerne mulighed for at dyrke vinterbadning i fællesskab med andre samt arbejde på de mest optimale for rammer for denne aktivitet i Lynghøjsøerne. Delformål er, i samarbejde med interesseret svømmeklub, at tilbyde open water svømning i sommerhalvåret. Foreningen vil arbejde for at flest mulige tilbydes at kunne dyrke disse aktiviteter og vil således have en åben tilgang til at optage så mange medlemmer som muligt, til den lavest mulige kontingentsats.«

Indtil videre opkræves der ikke kontingent for at være med, da foreningen ikke kan tilbyde andre faciliteter end at bade fra stranden på nærmere aftalte tidspunkter. Der er oprettet en facebookside med navnet »Lynghøjsøernes vinterbadeklub«, hvor man kan anmode om at blive medlem og kan se på hvilke tidspunkter, der bades. På den længere bane vil foreningen arbejde for en sauna og omklædningsfaciliteter.

Foreningens bestyrelse består af: Bent Jørgensen, formand, Jesper Jacobsen, Søren Brogaard, Henriette Bornæs og Dorte Nørvang.

arrow Issvømmere: Det var ikke os der fik coronabøder
19. januar 2021 kl. 11:53 Opdateret: kl. 11:53
Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk