21. april 2019
Café Lilly i Jyllingecenteret har fået endnu en sur smiley, fordi man ikke havde hængt kontrolrapporten med den seneste sure smiley op. Foto: Lars Kimer
Café Lilly i Jyllingecenteret har fået endnu en sur smiley, fordi man ikke havde hængt kontrolrapporten med den seneste sure smiley op. Foto: Lars Kimer
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny sur smiley: Denne gang var hygiejnen ikke det værste

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny sur smiley: Denne gang var hygiejnen ikke det værste
Opdateret 28. september 2018 kl. 16:06
Roskilde - 28. september 2018 kl. 14:46
Af Lars Kimer
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den 16. august var Fødevarestyrelsen på besøg i Café Lilly i Jyllingecenteret, hvilket udløste en sur smiley. Allerede den 30. august var Fødevarestyrelsen så tilbage på besøg på caféen, og det udløste igen en sur smiley. Det hurtige genvisit kom som en reaktion på en anonym forbrugerhenvendelse, skriver DAGBLADET Roskilde efter at Fødevarestyrelsen har offentliggjort kontrolrapporten.

arrow Læs også: Ny ejer af Café Lilly: Det lugter lidt af cafe

Det der denne gang gav den sure smiley, var dog ikke af hygiejnemæssig karakter. Det var, at Fødevarestyrelsen kunne konstatere, at caféen havde undladt at hænge den seneste kontrolrapport fra 16. august - med den sure smiley - op.

I stedet blev der stadig reklameret med kontrolrapporten fra maj, hvor caféen havde en halvglad smiley. Det gav en bøde på 2000 kroner.

Alt var dog ikke helt til UG når det kom til hygiejne. Tre indskærpelser blev det til, og de betyder, at Fødevarestyrelsen inden alt for længe igen vil komme på besøg hos virksomheden. Et besøg som virksomheden skal betale for.

Indskærpelserne fik caféen, fordi hylder og borde i udsalgsområdet udendørs ikke var tilstrækkeligt rengjort. Fødevarestyrelsen konstaterede, at bordene i udsalgsområdet har ikke rengøringsegnede overflader og så havde virksomheden fortalt, at de førte egenkontrol ved hjælp af p-skiver så tidsfristerne bliver overholder, men besøget viste, at det ikke blev gjort i praksis.

arrow Tre sure smileyer i træk til café: Nu er den halvglad
01. december 2018 kl. 08:20 Opdateret: kl. 15:33
arrow Tre sure smileyer på stribe
24. oktober 2018 kl. 15:58 Opdateret: kl. 14:00
Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / ROSKILDE AVIS PAPERBOY
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 13. BREAKING-nyheder udsendes efter behov.
* skal udfyldes

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk