31. juli 2021
Lars Wilk (t.v.) fra CC Facility og direktør Claus Grønborg fra FC Roskilde ved udskiftningsboksen, der er blevet prydet med den nye topsponsors logo. (Foto: FCR).
Lars Wilk (t.v.) fra CC Facility og direktør Claus Grønborg fra FC Roskilde ved udskiftningsboksen, der er blevet prydet med den nye topsponsors logo. (Foto: FCR).
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny stor sponsor til FCR

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny stor sponsor til FCR
Opdateret 24. juni 2021 kl. 12:15
Roskilde - 24. juni 2021 kl. 11:50

FC Roskilde, der i den kommende sæson skal spille i den nye landsdækkende 3. division sammen med bl.a. KFUM, har fået en ny stor sponsor med firmaet CC Facility.

- Mit mål er ikke at få et stort reklameskilt på stadion, men at give et afgørende bidrag til klubbens fortsatte udvikling, siger ejeren Lars Wilk.

Derfor har CC Facility lagt et ekstra lag på sit sponsorat i form af et beløb, der er målrettet ungdomsarbejdet. Dermed skal klubben selv anvende pengene til at fastholde sine talenter i ungdomsafdelingen under RB06.

Direktør Claus Grønborg hos FCRoskilde byder det nye tiltag velkommen og fortæller, at klubben allerede er ved at afklare, hvilket talent det skal komme til gode.

Lars Wilk er tilfreds med at hjælpe klubben beholde sine talenter.

- Jeg giver klubben frie hænder til at prøve ideen af. Det er ekstra meningsfuldt, når det ikke kun handler om resultater her og nu, men også at hjælpe klubben på flerårigt sigt, siger han.

Lars Wilk og CC Facility har investeret flere sponsorater i dansk idræt, bl.a. Aarhus United i kvindernes håndboldliga.

- Jeg har store forventninger til at være med i erhvervsnetværket omkring klubben. Jeg er født og opvokset i byen og har også med en tidligere virksomhed været sponsor før. Jeg har fulgt klubben i alle årene, og med den nye ejerkreds tænkte jeg, at det skulle være nu.

- Projektet her kan blive rigtig godt, når vi også nærer bredden og gør det attraktivt at være med i klubben og i moderklubben RB06.

CC Facility og søstervirksomheden CC Rengøring, der henvender sig til private kunder, har cirka 130 medarbejdere fordelt over hele landet. Lokalt bl.a. hos Roskilde- hallerne.

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk