17. oktober 2021
Marianne Kargaard har afløst Torben Jørgensen som formand for Danske Seniorer i Østsjælland.
Marianne Kargaard har afløst Torben Jørgensen som formand for Danske Seniorer i Østsjælland.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny seniorformand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny seniorformand
Roskilde - 17. september 2021 kl. 06:23

Den 69-årige Marianne Kargaard er blevet valgt som ny formand for Østsjællands-afdelingen af organisationen Danske Seniorer, som dækker Roskilde, Køge og Ringsted. Her afløser hun byrådsmedlem Torben Jørgensen (SF).

Organisationen arbejder for at skabe aktiviteter for ældre i det lokale område, og Marianne Kærgaard sagde Ja til posten, fordi hun mener at have kræfter til at løse opgaven.

Hun har tidligere været medlem af Roskilde Byråd for SF i 1990'erne og har senere arbejdet for kommunen med sociale og beskæftigelsesmæssige opgaver.

I syv år arbejdede hun i Roskildes Beskæftigelsessekretariat, hvorefter hun gennem 10 år var leder af Produktionsskolen Base 4000 ved Københavnsvej, hvor man arbejdede med at få unge i gang med beskæftigelse.

Derefter var hun i mange år hos organisationen Lænken, der arbejder med alkohol-problemer.

Ved siden af sit professionelle arbejde har Marianne Kargaard tillige arbejdet som frivillig i bl.a. en forældre-organisation og med en hjertestarterforening.

- Indsatsen fra de frivillige er så afgørende, hvis vi skal bevare et ordentligt samfund, hvor fællesskabet stadig tager sig af ensomhed og socciale problemer, forklarer hun.

Rejser du til udlandet i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk