21. juni 2021
Fodbold-interessen er stor i Roskilde, når det danske landshold spiller vigtige kampe. Her er tilskuerne samlet foran storskærmen på Hestetorvet ved den seneste VM-turnering. (Foto: Thomas Olsen)
Fodbold-interessen er stor i Roskilde, når det danske landshold spiller vigtige kampe. Her er tilskuerne samlet foran storskærmen på Hestetorvet ved den seneste VM-turnering. (Foto: Thomas Olsen)
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny konkurrence i avisen: Roskildes største roligan

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny konkurrence i avisen: Roskildes største roligan
Roskilde - 18. maj 2021 kl. 13:16

Som optakt til sommerens Fodbold-EM i Danmark arrangerer Roskilde Avis i samarbejde med Coca-Cola en konkurrence om at kåre byens største roligan.

Alle, som gør noget ekstraordinært ud af det, når det danske fodboldlandshold spiller, kan være med i konkurrencen.

Vinderen får en præmie, som består af masse udstyr til en ægte fan som f.eks. jakke, solbriller, kasket - og naturligvis en ordentlig omgang cola'er, der kan drikkes, mens man følger kampene på tv.

Den 17. juni kommer den særlige konkurrence-bus til Roskilde, hvor den lokale vinder så vil få sin præmie overrakt hjemme - eller et andet sted efter aftale.

Vinderen af konkurrencen om at blive byens største roligan vil blive offentliggjort en uge før onsdag den 9. juni i Roskilde Avis.

Sådan deltager du

For at deltage i konkurrencen skal du nominere en kandidat til titlen 'Roskildes største roligen'. Det kan være dig selv eller en, som man kender.

I nomineringen skal der være en begrundelse, som kan være en sjov historie eller et godt billede, der beviser, at den pågældende kandidat vil være en værdig top-fan.

Forslagene skal senest 7. juni være sendt til følgende mail-adresse: Ra.Salg@sn.dk.

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk