29. maj 2020
Foto: Per Christensen
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny friskole på vej i Vor Frue

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny friskole på vej i Vor Frue
Roskilde - 12. oktober 2018 kl. 13:31
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mens byrådet netop har vedtaget et nyt budget, som betyder, at Vor Frue Skole skal skæres ned til blot to klasser, arbejder en gruppe forældre og erfarne skolefolk nu hen imod at opstarte en friskole i Vor Frue.

arrow Læs også: Ny friskole skal ligge på en gård i Tjæreby

Det fortæller de i en pressemeddelelse.

»Der er allerede flere egnede lokaler i spil, og der ligger en plan for den nødvendige kapital. Helst ser forældrene at kommunen vil droppe deres plan om at fjerne mellemtrinnet på Vor Frue Skole, da gruppen er glade for vor frue skole som den kører i dag -og fordi en friskole med sin egenbetaling kommer til at udelukke nogle børn.

Hvis kommunen vil gennemføre lukningen af mellemtrinnet fra næste sommer har gruppen forespørgsler i ministeriet om en mulig overgangsløsning hvor den nye friskole i ét år kører som »satellit« for en eksisterende friskole, men gruppen håber naturligvis i det mindste at kommunen vil skyde effektueringen af planen ét år så en ny friskole kan være helt på plads og at der dermed bliver den blideste mulige overgang for børnene. Processen med at formulere og diskutere den eventuelle nye friskoles værdigrundlag er godt i gang og med den store søgning mod de private skoler i Roskilde kommune ser gruppen bag den eventuelle nye friskole med fortrøstning mod fremtiden,« hedder det i pressemeddelelsen.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde lørdag

arrow Privat børnehus er ikke knyttet til ny friskole
05. februar 2020 kl. 13:15 Opdateret: kl. 11:59
arrow Politikere vil granske fravalg af folkeskoler
24. januar 2020 kl. 17:52 Opdateret: kl. 13:21
arrow Ny friskole er ikke helt i mål
21. november 2019 kl. 08:46 Opdateret: kl. 08:46
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk