7. maj 2021
Jonas og Klai Phithakkiat har siden sommer drevet Roskilde Museumscafé Klai og er nu også de nye forpagtere på Café Ragnarock. Foto: Christian Mauricio/ROMU
Jonas og Klai Phithakkiat har siden sommer drevet Roskilde Museumscafé Klai og er nu også de nye forpagtere på Café Ragnarock. Foto: Christian Mauricio/ROMU
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny forpagter af museumscafé

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny forpagter af museumscafé
Roskilde - 30. april 2021 kl. 15:55
Af Lars Ahn Pedersen

Forhåbningerne var store, da Café Ragnarock by Max og Nikolai midt i august åbnede på museet for pop, rock og ungdomskultur efter, at caféen havde stået tom siden marts.

arrow Læs også: Ny forpagter til Ragnarocks café er fundet og er i fuld gang

Men timingen var bestemt ikke med folkene bag, for administrerende direktør og konceptudvikler Max Krog og partneren Nikolai Therkelsen nåede kun at holde åbent i et par måneder, før Ragnarock og resten af landets museer blev nødt til at lukke ned sammen med alle spisesteder. Det tog livet af drømmen, især når ens økonomi også er baseret på udlejning af caféen til selskaber, som heller ikke kunne lade sig gøre.

Så forpagtningen blev sagt op, og museumsorganisationen Romu måtte igen se sig om efter en ny forpagter til Ragnarocks café, men denne gang behøvede de ikke at lede særlig længe.

I sommer fik caféen på Roskilde Museum nemlig også nye forpagtere i parret Jonas og Klai Phithakkiat fra Klai's Kitchen, og de sagde ja til at overtage forpagtningen af Café Ragnarock, så den kunne være klar til genåbningen den 21. april. Åbningsdagen faldt på en onsdag, stedets faste fællesspisningsdag.

- Det var en rigtig god aften med 53 spisende gæster. Folk var glade! Mange har fået mad fra museumscafeen tidligere, så de kendte os, fortæller Klai Phithakkiat i en pressemeddelelse fra Romu.

Kendere af Roskilde Museumscafé Klai vil også kunne nikke genkendende til smørrebrødet, som er flyttet med til Ragnarock.

- Vi har haft et fantastisk samarbejde. Sankt Olais Plads er blevet et nyt samlingssted i bymidten, både for eksisterende og nye kunder. Klai og Jonas har budt ind med et godt menukort, som har ramt noget, folk godt kunne lide. Det er blevet et stamsted for mange. Derfor var vi meget glade for, at de havde mod på at byde ind på Café Ragnarock også, siger kommerciel chef hos Romu, Anette Gade Kristensen.

Jonas og Klai Phithakkiat har i første omgang kontrakt til oktober, men med mulighed for, at aftalen kan forlænges.

Både café og museum følger de anbefalede retningslinjer, så gæsterne trygt kan besøge både udstillinger og spisested. Derfor er det også nødvendigt at bestille bord til caféen.

arrow Nye restauratører fundet til museumscafé
10. juli 2020 kl. 09:36 Opdateret: kl. 09:36
arrow Museum søger ny forpagter til caféer
20. april 2020 kl. 10:14 Opdateret: kl. 10:14
Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk