22. oktober 2020
Sangskriveren og musikeren Per Worm er blandt dem, som optræder til Roskilde Intimfestival, der holdes i uge 39 på Røde Port Bistro. Foto: Peter Andersen
gallery icon

Se billedserie

Sangskriveren og musikeren Per Worm er blandt dem, som optræder til Roskilde Intimfestival, der holdes i uge 39 på Røde Port Bistro. Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny festival vil være helt intim

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny festival vil være helt intim
Roskilde - 20. september 2020 kl. 12:12

Normalt gør festivaler en dyd ud af at blive store, men det er ikke rigtig muligt i disse tider, og det har givet plads til andre typer arrangementer. Et af dem er Roskilde Intimfestival, der holdes hos Røde Port Bistro i uge 39 fra mandag den 21. til søndag den 27. september.

arrow Læs også: Nul kompensation kan blive kritisk for nyt bryghus

Her vil der hele ugen - med undtagelse af lørdag - være koncerter om eftermiddagen og aftenen, og da der på grund af Covid-19-forholdsreglerne kun er plads til 21 personer i området ved scenen, bliver det med garanti intimt. Derudover er der plads til henholdsvis 18 og 26 mennesker i de tilstødende lokaler, hvor der loves gode lydforhold. Der skal reserveres plads på forhånd, så ingen går forgæves.

Bag Roskilde Intimfestival står Lee Robinson, som gennem det sidste år har gratis kultur i Røde Port Bistro.

- Som publikum har jeg altid i særlig grad nydt de bittesmå intime koncerter, hvor man er helt tæt på musikerne, og som musiker er det også ganske specielt at få den nære kontakt med sit publikum, der kun kan opnås, når man er ganske få samlet. Så man kan sige, at Roskilde Intimfestival gør en dyd ud af nødvendigheden, siger hun.

Programmet byder på alt fra jazz, blues og folk til pop, rock og viser, og undervejs får spirende sangskrivere mulighed for at vise sig frem på den åbne sangskriverscene, som vil beværtet af garvede sangskrivere og musikere. Der er gratis adgang til Roskilde Intimfestival, som har fået støtte fra Alle tiders musikby og Slots- og Kulturstyrelsens særlige puljer for kunstneriske sommeraktiviteter for etablerede og nyetablerede kunstnere.

Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk