15. december 2017
Selvom der er langt til Roskilde Festivals størrelse, er det lige i baghaven til Danmarks største festival, at den lille akustiske folkefestival slår teltpløkker i jorden i slutningen af maj. Blandt musiknavnene er Workers in Songs.
Selvom der er langt til Roskilde Festivals størrelse, er det lige i baghaven til Danmarks største festival, at den lille akustiske folkefestival slår teltpløkker i jorden i slutningen af maj. Blandt musiknavnene er Workers in Songs.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny festival i Roskilde Festivals baghave

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny festival i Roskilde Festivals baghave
Roskilde - 11. april 2017 kl. 19:11
Af Anna Egeris Karstoft
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Intimitet, bålhygge og folkemusik bliver nogle af hovedingredienserne, når der i slutningen af maj for første gang inviteres til akustisk folkefestival på Gildesgård i Kamstrup - ikke langt fra det område hvor Roskilde Festival plejer at finde sted.

Det er Mark Langer, der for et års tid siden købte den store gård i Kamstrup, som nu har tænkt sig at bruge gårdens 20.000 hektarer jord til at holde en gigantisk havefest sammen med vennen Daniel Nayberg.

- Man kan godt se det som en protest mod festivaler med store anlæg og teknomusik osv. Jeg har langt større passion for bålfester med guitarmusik. Jeg synes, det er langt sjovere end de der store formelle koncerter, fortæller Mark Langer om festivalen, der er blevet døbt »Ild i Gilden« af mændenes venner og bekendte.

- Navnet dækker frygtelig godt over, hvad det er, vi gerne vil lave. Gården hedder Gildesgård, men så refererer navnet også til »gildet«, som jo egentlig bare er en forsamling mennesker, der hygger og fester sammen, forklarer Mark Lange og tilføjer, at der skal være ild til gildet med både bålpladser og fakler.

Festivalen, der finder sted fra den 26. til den 28. maj, har allerede annonceret de første navne i sit line-up, og folkemusikentusiaster fra nær og fjern kan se frem til at opleve blandt andre Workers in Songs, Sherzandum og de to lokale navne Jeppe Skov og B-siden.

Arrangørernes målsætning er, at der mindst kommer 200 gæster til den lille intime festival, hvad enten det er pensionister eller studerende - så længe gæsterne er til folkemusik.

Gildesgård ligger på Kamstrupvej 60 i Kamstrup. For mere information se ildigilden.dk

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk