24. maj 2019
To teenagedrenge satte onsdag aften ild til en skraldecontainer. Da politiet fik fat i dem, havde de optagelser af ildspåsættelse på den enes mobiltelefon. Foto: Kenn Thomsen
To teenagedrenge satte onsdag aften ild til en skraldecontainer. Da politiet fik fat i dem, havde de optagelser af ildspåsættelse på den enes mobiltelefon. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny containerbrand: Teenagedrenge optog det på video

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny containerbrand: Teenagedrenge optog det på video
Opdateret 08. november 2018 kl. 10:56
Roskilde - 08. november 2018 kl. 10:49
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En politibetjent på vej fra arbejde var hurtig og ringede til vagtcentralen klokken 22.17, da han så to drenge sætte ild til en skraldecontainer tæt ved børnetøjsbutikken Kære Børn på Søndre Ringvej i Roskilde. Drengene var løbet fra stedet.

arrow Læs også: Ny containerbrand i Æblehaven

En hundepatrulje blev sendt til stedet, men de fandt i første omgang ikke de to drenge.

Brandvæsnet kom til stedet for at slukke branden i den store affaldscontainer af plastik. Mens slukningsarbejdet var i gang, gik to drenge forbi på den anden side af gaden.

Betjenten, som anmeldte branden, genkendte de to drenge, som heller ikke kunne ikke komme med en fornuftig forklaring på, hvorfor de var på stedet.

Politiet anholdt og sigtede de to drenge, en 15-årig fra Roskilde og 16-årig fra Gadstrup, for forsætlig brandstiftelse.

De blev taget med til stationen for at blive afhørt til sagen. De sociale myndigheder og de anholdtes værger var til stede ved afhøringen. Politiet undersøgte de anholdtes telefoner, og det viste sig, at den ene havde optagelser af brandens antændelse liggende på sin telefon.

Branden nåede ikke at brede sig fra containeren, og ingen mennesker eller bygninger var i fare. Efter afhøring og sagsbehandling blev de to drenge løsladt, men kan forvente at høre nærmere fra politiet.

arrow Ild i to containere i Æblehaven
05. november 2018 kl. 09:34 Opdateret: kl. 09:34
Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / ROSKILDE AVIS PAPERBOY
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 13. BREAKING-nyheder udsendes efter behov.
* skal udfyldes

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk