9. august 2020
I morgen åbner Christina Rütnitz Jacobsen tøjforretningen Ladies & Littleones i Jyllingecenteret. Hun håber, at flere andre følger efter, så folk i Jyllinge bliver i byen for at handle. Foto: Lars Kimer
I morgen åbner Christina Rütnitz Jacobsen tøjforretningen Ladies & Littleones i Jyllingecenteret. Hun håber, at flere andre følger efter, så folk i Jyllinge bliver i byen for at handle. Foto: Lars Kimer
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny butik i centeret: Christina vil være et frisk pust

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny butik i centeret: Christina vil være et frisk pust
Opdateret 03. juli 2020 kl. 08:31
Roskilde - 02. juli 2020 kl. 15:04
Af Lars Kimer
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det sker ikke så tit, at Jyllingecenteret får sig en ny butik.

Men i morgen, fredag, åbner Ladies & Littleones i det lokale, som tidligere var guldsmed, og navnet dækker egentlig meget godt over, hvad man kan forvente sig af butikken.

Når man træder ind så er det tydeligt, at målgruppen ikke er den samme som centerets andre tøjforretninger. Hos Ladies & Littleones er målgruppen vel groft sagt yngre mødre med mindre børn.

Ud af Jyllinge-familie

Det er 31-årige Christina Rünitz Jacobsen, som er indehaver, og det bliver også hende, som kommer til at stå i butikken.

Christina Rünitz Jacobsen er vokset op i Jyllinge og er efter endt studie kommet tilbage til byen, hvor en stor bid af hendes familie også bor i dag.

Imens vi snakker vimser kusiner og andre familiemedlemmer rundt og sørger for, at butikken er klar til i morgen klokken 10.

Sagde farvel til Novo

Christina Rünitz Jacobsen har aldrig haft butik før, faktisk kommer hun fra et job hos Novo Nordisk, hvor hun som miljøtekniker analyserede bakterie- og vandprøver.

Så det er en helt anden drejning, hendes liv nu tager.

- Vi har faktisk været på vej med butikken et stykke tid. Lige før corona ramte, var vi faktisk klar, men da coronaen ramte, tænkte vi »vi venter lige lidt«, fortæller hun.

Har levet på nettet

I stedet har Ladies & Littleones eksisteret i nogle måneder på nettet.

- Det bliver mega fedt at lave noget for den yngre del af byen, for generationen med børn. Jeg tror på, at vi med nogle glade farver kan skabe glæde i byen, siger Christina Rünitz Jacobsen, som må siges selv at være en del af målgruppen med tre børn på 11 måneder, fem og otte år.

Værtindegaver

Udover tøj rummer butikken også det, som Christina Rünitz Jacobsen kalder værtindegaver.

- Man kan lige kigge ind, hvis man mangler lidt luksus til en god gave, lys, glas, vingummi og lignende, siger hun og fortsætter:

- Jyllinge skal være mere attraktiv. Det skal ikke være en by, vi kører fra for at handle. Det skal være en by, hvor vi bliver for at handle. Det er mit håb.

Hellere by end bil

Og Christina Rünitz Jacobsen har da også forhåbninger om, at flere vil følge efter, så byens tiltrækningskraft forøges.

- En dejlig cafe, måske en normal eller en Imerco ville da ikke være dårligt. Og i min generation er det noget, som mange af os drømmer om. Hvorfor bruge tiden i bilen, når vi med bedre udvalg kunne blive lige her i byen? siger hun.

Butikken har åbent mandag til fredag fra klokken 10 til 17.30 og lørdag fra klokken 10 til 14, og ellers kan man jo lade sig inspirere på butikkens hjemmeside med samme navn som butikken.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk