28. maj 2020
Bettina Halkier er sammen med sin mand indehaver af The Bronx Burger Bar, som udover Roskilde også kan findes på Frederiksberg og Nørrebro samt i Indre By i København.
gallery icon

Se billedserie

Bettina Halkier er sammen med sin mand indehaver af The Bronx Burger Bar, som udover Roskilde også kan findes på Frederiksberg og Nørrebro samt i Indre By i København.
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny burgerrestaurant følger amerikansk tradition

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny burgerrestaurant følger amerikansk tradition
Opdateret 20. juli 2015 kl. 13:33
Roskilde - 19. juli 2015 kl. 08:21
Af Daniel Niebuhr
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En ny restaurant har set dagens lys i Roskilde. The Bronx Burger Bar, som i forvejen også slår sine folder på Nørrebro, Frederiksberg og i Indre By, åbnede 3. juli deres fjerde og seneste burgerrestaurant denne gang på Hestetorvet i Roskilde i Promenadens gamle lokaler.

arrow Læs også: Ny burgerbar tager konkurrencen op i Roskilde

Bettina Halkier, der sammen med sin mand er indehaver af The Bronx Burger Bar, glæder sig til at prøve kræfter på et marked uden for København med sin nyåbnede restaurant, som skuer over Atlanten for at få inspiration.

- Det er selvfølgelig mad til en god pris, inspireret af de amerikanske steakhouses, hvor vores kunder eksempelvis sidder i båse, hvilket giver en mere intim og hyggelig stemning. Indtil videre har alle da også modtaget det positivt, og som man kunne se i onsdags, var der fyldt til randen med mænd i AC/DC-trøjer, siger hun.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde

arrow Sagen er bøf: Halifax åbner i dag
15. august 2018 kl. 09:55 Opdateret: kl. 09:55
arrow Burgerkæde rykker ind i det tidligere Jensens
20. april 2018 kl. 10:04 Opdateret: kl. 10:04
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk