24. oktober 2020
Tasty House er ved at gøre klar til at servere burgere og sandwich på Københavnsvej 19A i Roskilde. Foto: Lars Ahn Pedersen
Tasty House er ved at gøre klar til at servere burgere og sandwich på Københavnsvej 19A i Roskilde. Foto: Lars Ahn Pedersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny burgerbar med x-faktor

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny burgerbar med x-faktor
Roskilde - 20. september 2020 kl. 10:40
Af Steen Østbjerg

Inden længe vil der igen dufte af mad i Københavnsvej 19A.

Adressen var først en afdeling af Zhiki Sushi, og senest har man kunnet købe brasiliansk mad på stedet, men fremover bliver menukortet knap så eksotisk.

Det er Ünal Kazanasmazoglu, der står bag Tasty House. Tasty House vil friste med burgere og sandwich, og det er en noget, som Ünal Kazanasmazoglu bogstaveligt talt er vokset op med.

Han er nemlig søn af Turan Kazanasmazoglu, som fra 2003 og en halv snes år frem drev Cafe X i Hersegade, så Ünal Kazanasmazoglu har tilbragt et utal af timer bag disken og i køkkenet og har suget masser af erfaring til sig fra barnsben. Nu står han på egne ben.

- De seneste år har min far drevet restaurant i København, og han er også med i baggrunden i min restaurant. For et års tid siden åbnede jeg B Fabrik i Gendarmergården i Holbæk - den skifter navn nu til Tasty House, og den nye på Københavnsvej i Roskilde bliver nummer to. Jeg satser på, at det kan blive en kæde, siger Ünal Kazanasmazoglu.

På den ny burgerbar vil der være mulighed for at sidde og spise, men Ünal Kazanasmazoglu forventer, at der mestendels bliver tale om takeaway. Åbningstiderne vil være fra klokken 11, og så har han ikke lagt sig helt fast på, hvornår der bliver lukket, men det skal være muligt at snuppe en sandwich på vej til biografens aftenforestilling.

Tasty House åbner den 1. oktober.

Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk