22. september 2019
Maria Sandborg fortæller, at Elsk Roskilde kan være både små og store aktiviteter. Det vigtigste er, at det handler om venlighed, gæstfrihed og hjælpsomhed.
gallery icon

Se billedserie

Maria Sandborg fortæller, at Elsk Roskilde kan være både små og store aktiviteter. Det vigtigste er, at det handler om venlighed, gæstfrihed og hjælpsomhed.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny bevægelse vil sætte fokus på at elske Roskilde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny bevægelse vil sætte fokus på at elske Roskilde
Roskilde - 22. marts 2019 kl. 15:14
Af Britt Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der vil sikkert være mange, som læser denne artikel og tænker, at de allerede elsker Roskilde af hele deres hjerte. Alligevel har to kvinder taget initiativ til at få Elsk-bevægelsen til Roskilde.

De forklarer, at Elsk Roskilde er en bevægelse af mennesker, som elsker Roskilde og drømmer om, at alle mennesker i Roskilde må opleve, at de er værdifulde. Derfor skal Elsk Roskilde være med at øve byens borgere i at vise mennesker omkring os venlighed, gæstfrihed og hjælpsomhed. Det gælder både i stort og småt.

- Det særlige ved Elsk-bevægelsen er, at de gerne vil invitere byen med, fortæller Maria Sandborg, som står bag initiativet sammen med Rie Burfelt.

- Vi er i kontakt med nogen fra Aalborg, som har startet »Elsk Danmark« og »Elsk Aalborg«. siger Maria Sandborg og forklarer, at Elsk-initiativet er blevet spredt til flere byer.

- Jeg tror bare, vi tænkte, at det passede godt ind i byen, siger Maria Sandborg og fortæller, at de har vendt det med deres netværk i Roskilde, som har sagt, at det lyder godt.

På tirsdag holder Elsk Roskilde fyraftensmøde i Byens Hus fra klokken 17-18.30.

Net-artiklen her er en forkortet version af en artikel, der bringes i DAGBLADET Roskilde fredag den 22. marts. Du kan købe adgang til at læse hele artiklen - og resten af dagens avis - på sn.dk

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / ROSKILDE AVIS PAPERBOY
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 13. BREAKING-nyheder udsendes efter behov.
* skal udfyldes

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk