26. april 2019
Forældre med babyer flokkes om Roskildebadene når der er mulighed for at få undervandsfotograferet sit barn. Senest dukkede der 44 familier op til fotografering. Foto: Mick Thrane
gallery icon

Se billedserie

Forældre med babyer flokkes om Roskildebadene når der er mulighed for at få undervandsfotograferet sit barn. Senest dukkede der 44 familier op til fotografering. Foto: Mick Thrane
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nuttet: Se babyerne fotograferet under vandet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nuttet: Se babyerne fotograferet under vandet
Roskilde - 22. april 2017 kl. 11:25
Af Lars Kimer
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Babybilleder har alle dage været et hit under juletræer landet over. Men i Roskilde Badene går de skridtet videre, babybilederne bliver nemlig taget under vand og det lokker rigtig mange til. Ved den seneste fotografering dukkede hele 44 forældre op med deres babyer.

- Prisen betyder nok meget. Vi tager kun 75 kroner. Men det betyder så også at folk kører både en time eller halvanden for at komme til at blive fotograferet, lyder det fra Camilla Vang fra Roskilde Badene.

Roskilde Badene begynde babyfotograferingen for en del år siden.

- Vi ville egentlig bare gerne fortælle den gode historie om vores svømmehal. Mange af dem som fik taget billeder har jo gået til gravidsvømning og efterfølgende til babysvømning, forklarer hun.

Det er Mick Thrane, som stå bag kameraet. Mick Thrane har i mange år taget billeder under vandet for Roskildebadene og nu er han tilmed blevet begunstiget med nyt udstyr.

- Det betyder, at vi kan tage endnu bedre billeder og vi kan tage dem hurtigere, for der har til tider været så meget run på, at ventetiden har været lidt for lang, siger Camilla Vang.

Roskilde Badene spekulerer også i at lave en dag, hvor man kan få taget familiebilledet under overfladen.

- Der er flere af dem vi har haft forbi som har efterspurgt det, så vi tygger lidt på om det er noget vi skal prøve, siger Camilla Vang.

Næste undervandsfotografering den 12. juni. Herefter kommer der en ufrivillig pause fordi Roskildebadet bliver bygget om, men de ansatte arbejder på at lave en fotoseance i Lysholmbadet hen imod jul, men det kræver, at der er de rigtige lysforhold.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / ROSKILDE AVIS PAPERBOY
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 13. BREAKING-nyheder udsendes efter behov.
* skal udfyldes

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk