29. maj 2020
Rema 1000 på Københavnsvej er blandt de supermarkeder, der er kommet til, mens byrådet har slækket på principperne. Men det skal være slut med flere dagligvarebutikker på indfaldsvejene. Foto: Kim Rasmussen
Rema 1000 på Københavnsvej er blandt de supermarkeder, der er kommet til, mens byrådet har slækket på principperne. Men det skal være slut med flere dagligvarebutikker på indfaldsvejene. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nu skal supermarkederne ind i byen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nu skal supermarkederne ind i byen
Roskilde - 28. april 2016 kl. 16:24
Af Kristian Jørgensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er - igen - slut med at bygge nye supermarkederne langs indfaldsvejene til Roskilde. I hvert fald principielt, men man kan måske dispensere, hvis der bliver behov for det.

arrow Læs også: Ny Rema 1000 har fået åbningsdato

Det fik Socialdemokraterne tilføjet i planstrategien for de store linjer i kommunens udvikling, da den onsdag aften blev vedtaget i byrådet. Fra borgerlig side var der udbredt utilfredshed med, at man på et hængende hår finder på flere restriktioner i stedet for at give plads til fleksibilitet.

Socialdemokraternes svar var, at man sådan set bare stadfæster et tidligere princip, som man har fraveget de sidste fem år, hvor der er givet tilladelse til dagligvarebutikker langs Københavnsvej og på Køgevej, hvor Rema 1000 endnu ikke er opført.

Risikoen er nu, at kunderne nøjes med at køre i supermarkedet ved indfaldsvejen og aldrig kommer ind i byen.

- Vi har et godt udbud, men vi mangler dagligvarebutikker i bymidten. Alternativet er - hvis vi ikke tør styre vores byudvikling - at vi ender med svenske tilstande med, hvor man har døde bymidter og store handelscentre i udkanten, sagde den socialdemokratiske ordfører, Karim Arfaoui.

arrow Rema 1000 ved Snoldelev kunne sætte kransene på taget
14. maj 2019 kl. 15:18 Opdateret: kl. 15:18
arrow Kæde åbner to nye supermarkeder i år - og satser på endnu flere
16. marts 2019 kl. 10:09 Opdateret: kl. 17:11
arrow Rema 1000 ved Snoldelev venter på Vejdirektoratet
19. september 2018 kl. 15:34 Opdateret: kl. 11:55
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk