14. juni 2021
Mathilde Søeborg brænder for at bringe gode kager til folket med sin virksomhed Simply Cake.
gallery icon

Se billedserie

Mathilde Søeborg brænder for at bringe gode kager til folket med sin virksomhed Simply Cake.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nu kommer kagerne til dig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nu kommer kagerne til dig
Opdateret 15. april 2021 kl. 15:00
Roskilde - 15. april 2021 kl. 09:45
Af Tomas Skov

Der var en tid, hvor stemningen nåede nye højder, når der blev stillet en chokoladekage i en bradepande eller en drømmekage fra Brovst på kaffebordet.

De senere år har fremstillingen af kager i privaten imidlertid udviklet sig til en videnskab efter snart ti år med Den Store Bagedyst i tv, og enhver taler i dag hjemmevant om glaze, afbagning, sprøjteteknik og skarpe kagesnit.

Kager på hjul

Det gør i hvert fald Mathilde Søeborg fra Gundsømagle. Hun er nu på barsel med sit andet barn, men har siden starten af 2019 pustet liv i hobbyvirksomheden Simply Cake. Kage-entusiasten ruller hver fredag sin vogn til Gundsømagle Bycenter, hvor hun sælger kaffe og hjemmebag fra kl. 15-18.

Mathilde Søeborg har også solgt pandekager på Jyllinge Havn et par gange, og så ruller hun løbende ud til konfirmationer, fester og andre private arrangementer over hele Roskilde.

Buffet af kager

- Jeg prøver at være der, hvor behovet er, siger iværksætteren, der blandt andet også afholder bagekurser i samarbejde med FOF.

Mathilde Søeborg har også sit eget cupcake-koncept, hvor man kan pynte sin egen kage i vognen - og så er hendes tilbagevendende kageborde altid en succes hos de kageglade.

- Man køber billet, og spiser alt den kage, man har lyst til. Så det er en buffet bare med kage - det er vældigt populært, smiler Mathilde Søeborg.

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk