15. juli 2020
Aftenstemning ved vinterbadestedet på Veddelev Havn. Foto: Morten Sillesen
gallery icon

Se billedserie

Aftenstemning ved vinterbadestedet på Veddelev Havn. Foto: Morten Sillesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nu kan der endelig vinterbades i Veddelev

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nu kan der endelig vinterbades i Veddelev
Roskilde - 19. februar 2019 kl. 17:42
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

20 friske vinterbadere stod klar, da Veddelev Vinterbadning klippede den røde snor til badestige og sauna. Initiativtagerne Ulla Sognstrup Larsen, Hanne Jeppesen, Tim Hjort Bay og Lone Stagsted Sillesen, alle fra Veddelev, har arbejdet intensivt med projektet siden efteråret 2017. Der har været mange udfordringer undervejs i form af nødvendige aftaler, tilladelser, finansiering, design af trappe og sauna, tilslutning af strøm etc. Og der er fortsat noget arbejde at gøre, særligt på finansierings-siden.

arrow Læs også: Bare det snart var vinter

Så det var med stor glæde, at foreningens formand Lone Stagsted Sillesen søndag formiddag kunne byde cirka 50 fremmødte medlemmer velkommen til, at de endelig kunne nyde det kolde gys i Veddelev Havn. Der blev sagt tak til blandt havnen og sejlklubben i Veddelev for samarbejdet, og derudover blev der rettet en stor tak til medlemmerne af foreningen, ikke mindst fordi de har haft tillid og meldt sig ind i en forening, som ikke har haft nogen faciliteter før nu. Endelig var der tak til foreningens sponsorer, som ligeledes har bidraget til det økonomiske fundament.

Foreningens faciliteter vil være tilgængelig for medlemmer af foreningen frem til 31. marts og igen fra 1. november. I de resterende seks uger af sæsonen har foreningen lejet en mobil sauna, der opvarmes af en traditionel brændeovn. Den »rigtige« sauna leveres i god tid inden opstarten af næste sæson den 1. november og vil være opvarmet af en elektrisk ovn. Den vil have plads til 15-16 personer og have panorama-vinduer så man kan nyde udsigten over fjorden.

Foreningen har på nuværende tidspunkt ca. 130 betalende medlemmer. Målet er i første omgang 150 medlemmer. Der kan læses mere på foreningens hjemmeside på veddelevvinterbadning.dk

arrow Nye rammer hjælper ikke på køen til vinterbaderne
25. oktober 2018 kl. 14:14 Opdateret: kl. 13:44
arrow Ny klub på vej til vinterbadere
03. december 2017 kl. 15:12 Opdateret: kl. 18:02
arrow Wellnesscenter, nej tak
20. august 2015 kl. 11:46 Opdateret: kl. 09:46
Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk