18. oktober 2021
Nordea i Roskilde er med i finalefeltet til prisen Årets Businesspraktik.
Nordea i Roskilde er med i finalefeltet til prisen Årets Businesspraktik.
Foto: Lars Ahn Pedersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nordea-filial i finalen som årets praktiksted

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nordea-filial i finalen som årets praktiksted
Opdateret 21. maj 2015 kl. 10:33
Roskilde - 19. maj 2015 kl. 17:06

Nordeas filial i Roskilde er med i opløbet om prisen som Årets Businesspraktik, der er stiftet af Copenhagen Business Academy (Cphbusiness) for at sætte fokus på vigtigheden af praktikforløb. I løbet af foråret har studerende på Cphbusiness haft mulighed for at nominere deres praktiksted til prisen, hvis praktikopholdet var særligt vellykket. Det er blevet til 107 indstillinger, som nu er skåret ned til fem nominerede virksomheder.

En af de fem nominerede er Nordea i Roskilde, som har haft Signe Landberg-Krarup, der til daglig læser til finansøkonom, i praktik. Hun skriver blandt andet i sin indstilling af Nordea til prisen:

»Min leder haft meget fokus på, at jeg skal være rådgiver og har givet mig opgaver, der giver mening for min fremtid - også i forhold til, at jeg ønsker at arbejde med erhvervsrådgivning. De har udfordret mig, men kun til min egen grænse.«

Ud over Nordea i Roskilde er Mærsk, Danbolig i Espergærde og Hørsholm, Visma i Herlev og BioPorto Diagnostics nomineret. Vinderen kåres i starten af juni.

Rejser du til udlandet i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk