3. juni 2020
Roskilde Svane Apotek har åbnet ny filial hos Rema 1000 på Roskildevænget, men med indgang ud til Køgevej, Foto: Jørgen C. Jørgensen
gallery icon

Se billedserie

Roskilde Svane Apotek har åbnet ny filial hos Rema 1000 på Roskildevænget, men med indgang ud til Køgevej, Foto: Jørgen C. Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Noget nær den eneste butiksåbning der er mulig i disse dage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Noget nær den eneste butiksåbning der er mulig i disse dage
Roskilde - 01. april 2020 kl. 11:48
Af Lars Ahn Pedersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I de fleste andre brancher vil det forekomme at være en halsløs gerning at åbne en ny butik netop nu. Men som apoteker er Charlotte Andersen fra Roskilde Svane Apotek en af de få, som rent faktisk kan tillade sig at gøre det med god samvittighed, og det var ikke engang planlagt.

arrow Læs også: Bymidten har åbent - Ro's Torv næsten lukket

- Vi har arbejdet på det siden i sommer, og et halvt år senere står den klar. Så jeg tænkte, at vi lige så godt kunne åbne, siger Charlotte Andersen om apotekets nye filial hos Rema 1000 ved Køgevej, der åbnede den 1. april.

Det var Rema 1000 selv, som henvendte sig til Charlotte Andersen, og selv om hun allerede har filialer på Ro's Torv, i Roskilde Stationscenter, Trekroner og Jyllinge, sagde hun ja.

- Jeg kan godt lide at bygge noget nyt op, og jeg syntes, det var en god udfordring. Der bor mange i området, og det ligger tæt på motorvejen og sygehuset, og der er masser af p-pladser. Vi får nok også travlt, når der er Roskilde Festival. Men så skal jeg heller ikke have flere filialer, siger hun.

Den ny filial er på 150 m2, og Charlotte Andersen forventer, at der vil være en til to medarbejdere i butikken. Coronakrisen har dog ikke kunnet undgå at sætte sit præg på åbningen.

- Det bliver ikke den fest, som vi havde håbet. I stedet har vi spredt åbningstilbudene ud over hele ugen, så vi forhåbentlig ikke har for mange i butikken ad gangen, siger Charlotte Andersen.

Filialen må indtil videre også undvære den robot, som skulle have hjulpet personalet med at finde varerne frem.

- Jeg havde bestilt en robot til filialen, men den nåede ikke at komme ind i landet, før grænserne lukkede. I stedet står den på en lastbil i Tyskland og venter, fortæller hun.

arrow Apotek får ny adresse efter 120 år: Aldrig mere trapper
10. december 2018 kl. 14:03 Opdateret: kl. 12:07
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk